Annonce

Årets første student
hf.jpg
Rødovres første student kommer igen i år fra Vestegnen HF & VUC i Rødovre. Foto: HF/VUC
uddannelse Rødovres første student kommer igen i år fra Vestegnen HF & VUC i Rødovre.

24-årige Gulfari har taget en fuld HF over tre år. Først på en fagpakke målrettet pædagoguddannelsen, men undervejs fik hun blod på tanden og besluttede at tage en fuld HF. ”Jeg følte, at det her, det kan jeg godt,” fortæller Gulfari, som hele vejen har fået stor støtte af sin mand, søster, mor og sine veninder. Direktør Tue Sanderhage var glad på den første students vegne og gratulerede med et tillykke, et håndtryk og ordene: ”Ligegyldigt hvad du bruger uddannelsen til, kan du bruge sejren.” Efter en velfortjent sommerferie håber Gulfari at starte på et at de studier, hun har søgt ind på, nemlig socialrådgiver, pædagog, sygeplejerske eller multimediedesigner.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top