Annonce

To landsholdsspillere til Rødovre
morten-madsen-landsholdet.jpg
Morten Madsen tørner igen ud i Rødovre den 25. juni. Foto: Brian Poulsen
SPORT Når årets Rødovre Lokal Nyt Cup løber af stablen den 25. juni stiller avisdrengene op med to landsholdsspillere og en superligaspiller i startopstillingen. Kan du slå os? Husk at tilmelde dit hold før den 15. juni.

Selvom redaktionen på Rødovre Lokal Nyt tilsammen har spillet mere end 1000 seriøse seriefodboldkampe har vi hentet forstærkninger til den 25. juni, hvor vi skal finde byens bedste knoldesparkere og amatørdriblere.

Til at støtte den forpustede redaktør André Bentsen på den centrale midtbane har vi således signet den tidligere landsholdsspiller og nuværende publikumsdarling Morten Andreasen fra Rødovre Mighty Bulls. På toppen tørner avisens journalist og tidligere topscorer i 2. division og ynglingeligaen Christian Valsted ud lige foran den hængende angriber og nuværende landsholdsspiller Morten Madsen.

Annonce

Den ene kant bliver løbet tynd af avisens freelancejournalist Lasse Alfasten, der jonglerer lige så godt med bolde, som med ord. Den anden sidelinje (den hvor der er flest tilskuere) bliver, hvis alt går som planlagt passet op af superligaspilleren og bysbarnet Lasse Rise.

Det er ikke sikkert, at den temperamentsfulde hårdtsparker vil finde sig i at blive forvist fra den mest offensive position, men som bladchefen siger:
”Landshold trumfer superliga, også selvom det er ishockey imod fodbold.” Peter Jensen har årtiers erfaring fra trænerbænken i både Avarta og Herlev, og der kommer ikke til at blive rystet på hænderne i de vigtige situationer.

Holdet er næsten komplet
Avisens sportsjournalist Emil Holtemann sigter efter en plads i forsvaret, og er for øjeblikket på udkig efter (løbestærke) kompagnoner, der kan rydde op i de bagerste rækker.

Målmandsposten har indtil videre haft hele tre spændende bejlere, der blandt andet tæller en revisor, en aktiespekulant og fotograf med handsker.
”Hvordan den kabale ender med at gå op, vil de kommende dage vise. Vi skal også have fundet en anfører til at skyde straffespark,” siger Christian Valsted med en mine der viser, at den ære burde tilfalde skarpretteren selv.

Rødovre Lokal Nyt er en arbejdsplads der tror på bredde både i arbejdet og på banen. Derfor har vi for at udligne rutinefordelingen en smule tilbagekaldt den tidligere sportsskribent Morten Bank, der i stedet for at lave breaking på Ritzau den 25. juni har lovet at lave det i alle områder uden for straffesparksfeltet. Han får plads i den unge ende af omklædningsrummet sammen med ULANDSskriverkarlen Kasper Klarskov, der til daglig laver taktiske og tekniske oplæg for DBU.

“Det er godt nok mest for unge piger, men med lidt held kan de gamle drenge godt lære lidt alligevel,” udtaler Kasper, der satser på at være den, der ser bedst ud på holdfotoet.

ALT OM TURNERINGEN

De første tilmeldinger er allerede kommet til årets udgave af Rødovre Lokal Nyt Cup, der sidste år blev vundet af et hold bestående primært af spillere fra B77.
Nu er det igen blevet tid til at finde byens bedste teknikere, måltyve og knoldesparkere, og ligesom sidste år er både virksomheder, foreninger og amatørfodboldspillere alle inviteret til at kæmpe om at blive Rødovres bedste.
Går det ikke lige som du havde håbet på i den ordinære spilletid, går der rygter om både straffesparksturnering og 3. halvleg.

Grill og bar ved banen
Stævnet løber af stablen den 25. juni 2016 i Espelunden (Korsdalsvej 100), hvor BK Avarta normalt har hjemmebane, i tidsrummet fra kl. 10.00 til kl 18.00. Her vil turneringen blive afviklet på kunststofbanerne tæt ved stadion og klubhus.
Før, under og efter stævnet kan du købe mad og drikke ved de opstillede grille og baranlæg, og sidde i selv samme område og nyde lidt musik og den gode stemning. Der vil også være andre aktiviteter, så man kan være underholdt på dagen.
Der vil være omklædnings- og badeforhold i Espelunden.

 

Der vil være to rækker; En herrerække og en mix-række.
Der må være op til 10 spillere på hvert hold og 7 på banen ad gangen. I mix-rækken skal der være mindst to piger på holdet.
Prisen for at deltage er 1000 kroner per hold. Prisen inkluderer en burger fra grillen, samt en valgfri øl eller sodavand til alle spillere.
I løbet af dagen vil der være scoringspræmier og trøstepræmier, og store flotte præmier – til de tre første hold i hver række.
Der spilles 2X7 minutter med 1 minut pause.
Tilmelding senest 15. juni kl 18.00 til Morten Nielsen via mail – mnielsen123@gmail.com

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top