Annonce

Skyd med skarpt på Dansk Folkepartis store kanon
KTD_CLU9175.jpg
Den 2. juni kommer Kristian Thulesen Dahl til Damhuskroen. Foto: Presse
debat på kroen Da Kristian Thulesen Dahl sidste år var på besøg i Rødovre, var der ikke en ståplads ledig. Sådan bliver det formentlig også, når en af landets mest direkte politikere gæster Damhuskroen den 2. juni klokken 19.

“Kristian er en speciel person, der kan fortælle en masse uden, at det bliver kompliceret. Han er helt nede på jorden, men alligevel knivskarp,” siger Dansk Folkepartis lokale frontfigur, Niels Spittau.
Han håber, at Kristian Thulesen Dahl vil tale om værdighedsmilliarden og om flygtningesituationen, men i virkeligheden er det op til de fremmødte.
Hovedpersonen har nemlig et kort oplæg, hvor han vil fortælle om sine egne hjertesager, hvorefter ordet gives frit til salen, og her vil der blive mulighed for at stille skarpe spørgsmål.
“Man må spørge om alt mellem himmel og jord. Han stiller sig op på scenen og svarer i et sprog alle forstår, også hvis det er indviklede ting, der er på dagsordenen,” siger Niels Spittau, der håber, at folk vil komme i god tid, så der bliver mulighed for en snak om lokale forhold også.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top