Annonce

Skæve toner på gården
musik Der bliver rig mulighed for selv at bruge stemmen, når den lokale forening ’Skæve toner’ på mandag indtager Loen på Rødovregaard.

’Skæve Toner’ består af tidligere og nuværende korsangere, og på mandag inviterer de alle musikinteresserede til en hyggelig musikkomsammen på Rødovregaard.
Her har de inviteret Belmontkoret, der er hjemhørende i Bellahøj, men denne aften har krydset kommunegrænsen. Det store kor vil synge danske sange og sange fra kendte musicals. Herudover vil medlemmerne fra ’Skæve Toner’ levere et potpourri af Kim Larsen, synge Frank Sinatra sange og en lille smule Jesper Klein.
”Ja, vi kommer vidt omkring,” fortæller Vera Kongebro fra foreningen ’Skæve Toner’.
”Man kan ikke være sur og synge samtidig, så kom forbi og få en hyggelig aften og bliv glad samtidig,” lyder opfordringen. Det musikalske arrangement er gratis, og det finder sted i Loen på Rødovregaard den 9. maj klokken 19.30.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top