Annonce

Populære Holberg sælger billetter
teater_holberg_presse.jpg
Fredag aften står Ole Thestrup (tv) på scenen i Viften, når Rødovre Teaterforening spiller ’Jean de France’. Foto: Gudmund Thai
teater Der er godt gang i salget af billetter til Holberg-komedien ’Jean de France’, som Rødovre Teaterforening spiller i Viften på fredag.

Der er rift om billetterne til forestillingen ’Jean de France’ og det forstår man godt, for rollelisten er fyldt med prominente navne som Ole Thestrup, Troels Malling, Søren Hauch-Fausbøll og Sonja Oppenhagen. De spiller over for hinanden i Folketeatrets moderne udgave af Ludvig Holbergs godt 300 år gamle klassiker ’Jean de France’, der handler om selviscenesættelse på den sjove måde.
Hovedpersonen Hans Frandsen er hjemvendt til Danmark efter hele 15 uger i Paris. Turen har inspireret Hans til at skifte navn, så nu kalder han sig i stedet Jean de France.
De franske manerer og den franske mode har han underlagt sig i en sådan grad, at han ganske har glemt det danske. Mødet mellem den store og den lille verden avler gensidigt ubehag og fører til grænseløs komik.
”Der er mange gode kræfter med i stykket, og samtidig sælger Folketeatrets forestillinger altid godt,” siger Svend Aage Branshøj, der er formand for Rødovre Teaterforening.

Ny udgave
Forestillingen er en nutidig bearbejdning af klassikeren, og publikum skal derfor ikke forvente en klassisk Holberg-opsætning, men i stedet en opdatering. Det er Line Mørkeby og instruktør Frede Guldbrandsen der har givet stykket et nutidigt sprog, så den er aktuel små 300 år efter Holberg skrev stykket. Forestillingen spiller i Viften fredag aften. Billetter kan købe via viften.dk

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top