Annonce

Piratmor har gået planken ud i 20 år
Palle-Pirat-2-2016.jpg
”Vi spillede vores første koncert i Søndermarken på Frederiksberg den 4. august 1996 og der måtte vi klæde om bag en busk”, fortæller Ulla Rasmussen (th). Siden har ’Palle Pirat’ spillet for op imod 500.000 mennesker på landets musikscener. På søndag spiller de i Viften. Foto: Presse
teater Børneshowet ’Palle Pirat’ kan på søndag opleves i Viften. Ulla Rasmussen er piratmor og kvinden bag det hele. I år kan hun fejre 20-års jubilæum med forestillingen.

Tiden går, men piraten består,” siger sangskriver og bagkvinde Ulla Rasmussen. I 20 år har hun stået på scenen med sit piratshow, og når jubilæumsshowet på søndag opføres i Viften, bliver det både med helt nye sange og et genhør med klassikere.
”Forestillingen og universet har altid fænget børnene,” fortæller piratmoderen, der udover at være sangskriver, kan opleves som Kaptajn Klap på scenen.
Palle Pirat-historien blev sat i gang af Ullas egne børn, der fra de små år har været meget begejstrede for at klæde sig ud, lege pirater og kæmpe med sværd. Ulla Rasmussen begyndte derfor at skrive børnesange om dette emne. Tre ud af de fem skuespillere har været med fra begyndelsen og Ulla Rasmussen lover et jubilæumsshow med bulder og brag.
”Vores jubilæum skal i den grad fejres, vi går planken ud,” fortæller hun.
Ulla Rasmussen skriver sangene i samarbejde med producer Nils Harbo og det er gennem årene blevet til ni albums med Palle Pirat. Desuden er Ulla Rasmussen forfatter til to børnebøger om Palle Pirat.
Palle Pirat er kendt for et sceneshow, hvor piraterne begejstrer både børn og voksne med musik, mange udklædninger og flotte rekvisitter.
Du har mulighed for at vinde 2×2 billetter til forestillingen på søndag klokken 15.00. Alt du skal gøre er, at svare rigtigt på et spørgsmål i kommentarfeltet på avisens facebookside. Vi trækker vinderne fredag eftermiddag klokken 15.

Kommentarer

1 kommentar om “Piratmor har gået planken ud i 20 år”

  1. Pia Svendsen siger:

    Det kan ses i viften

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top