Nu bliver kælkebakken stejlere
kaelkebakken_005_110516.jpg
Der går lige et par måneder endnu før børn og barnlige sjæle kan glide ned ad kælkebakken. Som en del af budgettet for 2016 besluttede samtlige partier sidste efterår at afsætte 450.000 kroner til kælkebakken. Foto: Brian Poulsen
FÆRDIG TIL AUGUST Leverandøren af den kommunale kælkebakke ved Rødovre Parkvej lægger sig fladt ned, og erkender at fejlberegninger er skyld i, at der ikke er meget fart over feltet på kælkebakken.

Der er en helt logisk forklaring på, hvorfor Rødovre Kommune i maj måned måtte udskyde indvielsen af en nyetableret kunstig kælkebakke.
Leverandøren af den atypiske motionsløjpe fortæller årsagen til, at man ikke kan glide på bakken skyldes, at den simpelthen ikke er stejl nok.
”Hvis vi skulle lave en kælkebakke helt fra bunden, ville vi have nemmere ved at beregne hældningen. I Rødovre har vi taget udgangspunkt i en naturbakke, der skal passe ind i området, og det har desværre vist sig at være sværere at beregne hældningen,” fortæller Peter Mondrup, der er administrerende direktør i Uno Koncept.
Han ærgrer sig naturligvis over fejlen, men garanterer, at borgerne snart skal få deres kælkebakke.
”Vi laver nu en stejlere hældning på bakken, så man får den reelle ruchebaneeffekt. Det er en prio-
riteringssag og helt uden omkostninger for Rødovre Kommune,” siger Peter Mondrup, der forventer, at kælkebakken vil være klar til brug i august måned.
På rådhuset kalder formanden for Kultur- og Fritidsudvalget, Jan Kongebro (S), sagen for en øv-sag, men han ser positivt på, at kælkebakken vil være klar til brug inden for overskuelig fremtid.
”Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi må vente lidt endnu, men nu får vi bakken til august, så vi kan stadig bruge den i sommerferien. Det er jo en helårskælkebakke, og jeg kunne forestille mig, at den bliver endnu sjovere til vinter,” siger Kongebro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top