Mor er den bedste i Verden
elsebeth-blomster_077_180416.jpg
Elsebeth Pedersen (billedet), fra Elsebeths Blomsterbinderi i Rødovre Centrum, laver tre flotte mors dag-blomster, der vil glæde enhver mors hjerte. Du kan vinde en blomst på avisens facebook-side.
konkurrence På søndag er det mors dag og nu har du mulighed for at vinde en flot 'mors dag-blomst' til kvinden bag det hele.

I samarbejde med Elsebeths Blomsterbinderi forærer vi tre mors dag-blomster væk, når det på søndag den 8. maj er mors dag. Alt du skal gøre er, at fortælle, hvorfor din mor, dine børns mor eller for den sags skyld din bedstemor er den bedste i verden.

Gammel tradition
Mors dag’ er en dag, hvor kvinden bag det hele får den hæder eller fred hun fortjener. I 1929 fik den amerikanske kvindevalgretsforkæmper, Julia Ward Howe en god idé, da hun fandt på at ære sin egen mor ved at gøre den anden søndag i maj til kvindernes dag for fred.
Dagen udviklede sig hurtigt til at blive til alle mødres dag, og har siden 1914 været en fast helligdag i USA.
Da rigsdagsbetjent Christian Svenningsen tog den med til Danmark i 1929, startede soldater med at samle penge ind til mødrehjælpen, men i dag fejres dagen mest med blomster.
Som børn giver vi vores mødre alt fra morgenmad på sengen til flotte tegninger i gave.
Men måske det for de voksne læsere er ved at
være på tide at skifte det hjemmelavede skærebræt og den tvivlsomme prosa ud med en rigtig levende gave, der er smuk at kigge på og tilmed dufter godt.

Annonce

 

FAKTA OM KONKURRENCEN.

Vind blomster på facebook

Konkurrencen foregår udelukkende på avisens facebookside. Her skal du i kommentarfeltet skrive, hvorfor lige netop din mor skal vinde en flot blomst. De tre kommentarer der på lørdag klokken 12 har fået flest ’likes’ har vundet en mors dag-blomst fra Elsebeths Blomsterbinderi.
De tre vindere vil få direkte besked og præmierne kan hentes hos Elsebeths Blomsterbinderi fra søndag morgen klokken 10.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top