Mindeord for Tina Cramwikt
mindeord Det er med stor sorg, at jeg har modtaget beskeden om Tina Cramwikts død.

Når jeg mindes Tina Cramwikt kommer jeg til at tænkte på Piet Heins berømte gruk, der siger: ’Lille kat på vejen der – hvis er du?’ og Katten svarer: ’Jeg er sgu min egen’.
Tina Cramwikt var også sin egen – hun gjorde tingene på sin egen måde og altid i et utroligt positivt lys.
Tina Cramwikt var en engageret, ihærdig og handlekraftig kvinde, der engagerede sig i kampen for bedre vilkår for vores udsatte borgere i Rødovre. Og vi vil savne Tina Cramwikts engagement og ihærdighed blandt os fremover.
Tina Cramwikt var engageret i sit lokalsamfund – hun var altid med i front, når der skulle ydes en ekstra indsats for at hjælpe andre mennesker.

Jul og overskud
Og som aktiv i foreningen, ’Livskvalitet og varme’ – og trods sin sygdom (ikke mindst i de seneste måneder) – havde Tina Cramwikt overskud til at arrangere juleaften i Kærene for mange Rødovreborgere.
Tina Cramwikt blev kun 45 år, men hun har sat sig spor i sine omgivelser og omverdenen. Og vi vil huske hende som en fantastisk ildsjæl – der gjorde en forskel.
Mine tanker går til Tina Cramwikts efterladte.
Ære være Tina Cramwikts minde.

1 kommentar om “Mindeord for Tina Cramwikt”

  1. Lise Lotte Petersen siger:

    Takker, for de søde ord På familiens vegne af min afdøde svigerinde, som gik alt fortidligt bort.. Takket være Tinas minde R.I.P.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top