Annonce

Kælke-bommert udskyder indvielse
kaelkebakken_001_110516.jpg
Som en del af budgettet for 2016 besluttede samtlige partier sidste efterår at afsætte 450.000 kroner til kælkebakken. Bakken er lavet af kunstgræs med sandfyld. Foto: Brian Poulsen Foto: Brian Poulsen
SIDDER FAST PÅ BAKKEN: Den flot anlagte helårs kælkebakke ved Rødovrehallen er så godt som færdig. Der er bare et problem; man kan ikke glide på den.

Rødovre Kommune måtte den 9. maj aflyse den planlagte indvielse af byens nye forlystelse, en helårs kælkebakke, der er kilet ind mellem Rødovrehallen og Rødovre Tennisklub på Rødovre Parkvej.
Den lokale løjpe kan bruges året rundt, men det vides endnu ikke, hvornår børn og barnlige sjæle kan suse ned ad bakken.
Leverandøren af sommerkælkebakken er nemlig løbet ind i tekniske problemer, der på nuværende tidspunkt gør bakken ubrugelig. Problemet er, at man stort set ikke kan glide på bakken. Leverandøren er derfor i fuld gang med at undersøge fibrene og øvrige forhold der kan påvirke friktionen.

 

Annonce

Rødovre Kommune oplyser, at de vender tilbage med en ny dato for indvielsen så snart problemerne er løst.

kaelkebakken_003_110516 kaelkebakken_004_110516 kaelkebakken_005_110516 kaelkebakken_002_110516

Kommentarer

3 kommentarer om “Kælke-bommert udskyder indvielse”

 1. Dennis Jøhnk siger:

  Det sku utroligt at man kan bruge så mange penge på sådan noget, bliver sikkert brugt lige så lidt som den nye skydehal!!!

  Men en overdækning af hockey banen er helt utænkeligt, selv om det ville sikkere sportens overlevelse og gøre spillet mere sikkert!

 2. Heidi Sauer siger:

  AK JA og SUK –
  Vi andre går og drømmer om at få tålelige forhold…..til at kunne dyrke vores sport. Der findes ikke et sted i Rødovre Skøjtearena, hvor ishockey og kunsten kan lave deres fysiske træning, som er en ligeså vigtig del af vores sport som selve træningen på is. Og med begrænset istid – så er vi tvunget til at lave meget af vores træning også uden for isen – for at være trænet optimalt. Vi har en beton foyer – som er en brandvej. Vi har sukket efter og ønsket en lille “trænings/off-ice-hal” i så mange år nu. Det er så frustrerende at se det ene kommunale projekt efter det andet blive sat i søen – og så alligevel være bommerter (senest atletikbanen)…Se at der bliver brugt penge på en “glidebane”……det må vist betegnes som en glidebane…….

 3. Dennis Jøhnk siger:

  I det mindste har i en hal, omklædning, styrketræningrum osv. Vi har en bane der ødelægger vores udstyr og som en til tider kan være farlig at spille på.

  Vi må side på jorden og klæde om, skal aflyse træninger/kampe så snart der er lidt regn, hvilket jo sker i lidt tit i Danmark 🙂

  Sådan har det været siden 1998, hvor vi har søgt om at få en eller anden form for overdækning/hal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top