Annonce

Iransk kunster nægtet indrejse
roedovre-bibliotek_002_201114_BP.jpg
Udstillingen med Shahla Rouhani på Rødovre Bibliotek er udskudt på ubestemt tid, da kunstneren ikke kunne få visum. Foto: Arkiv
aflyst Udstillingen med Shahla Rouhani på Rødovre Bibliotek er udskudt på ubestemt tid, da kunstneren ikke kunne få visum.

Flygtningesituationen har måske sat sit spor på kulturlivet i Rødovre. I hvert fald er den iranske kunstner Shala Rouhani, der skulle have åbnet sin udstilling i dag, samtidig med, at avisen rammer postkasserne, aflyst på ubestemt tid.
”Vi beklager meget at måtte udsætte udstillingen med iranske Shahla Rouhani. Desværre er der sket det, at Udlændingestyrelsen har IT-problemer der betyder, at ambassaderne ikke i øjeblikket kan behandle visumansøgninger eller elektronisk udstede visum. Derfor kan Shahla ikke komme til Danmark med sine værker som ellers planlagt. På Rødovre Bibliotek glæder vi os til det kan lade sig gøre at vise Shahlas smukke og spændende værker’. siger arrangementsansvarlig Camilla Autzen
Hun lover, at man vil kunne følge med i sagen på bibliotekets hjemmeside rdb.dk.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top