Annonce

Huxi tilbage med ekstra show
hux_done-1.jpg
Huxi Bach vender tilbage til Viften med et ekstra show den 12. maj. Foto: Presse
komik Komikeren Huxi Bach kan nok engang opleves i Viften, når han den 12. maj vender tilbage med et ekstra show.

Huxi Bach har høstet stor ros for showet ’Valg’, der som titlen antyder, handler om at vælge. For eksempel har Huxi valgt stadig at have lysbilleder med i showet, men han har også valgt, at smide sin talerstol væk og tage en guitar med i stedet. Er det et klogt valg? Det vil vise sig. Det eneste, der er sikkert er, at det er svært at vælge. Huxi Bach er kendt som samfundskommentator og dannede tidligere makkerpar med Karen Thisted i det populære radioprogram ’Den Løse Kanon’ på P3. Ekstra showet kan ses i Viften på næste torsdag.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top