Annonce

Hædres med royalt emblem
bent_pettersson.jpg
Den tidligere og nuværende formand for Røde Kors i Rødovre kæmper med Hendes Majestæt Dronningens emblem, da Bent Pettersson blev hyldet i frivilligcenteret. Foto: Red.
HYLDEST: Tidligere formand i Røde Kors hædres med Hendes Majestæt Dronningens Emblem.

Det var ikke kun dronningens fødselsdag, der blev fejret den 16. april. På dagen tildelte hendes majestæt nemlig den tidligere formand for Røde Kors i Rødovre, Bent Pettersson, Hendes majestæt Dronningens Emblem.
Det gives til frivillige, der har ydet en særlig langvarig og betydningsfuld indsats, og det har Bent, med den nuværende formands ord.
”Du har stået i spidsen for afdelingen med stor ildhu samt engagement, og står stadig bag cykeltræningen for indvandrekvinder og lektiehjælp. Du har stået for julehjælp og støtte til ensomme, så ingen skal dø alene. Du har indgået i samarbejde om at modtage flygtningene, og nu har vi også modtage-
familier,” sagde Lotte Kolind, da hun, med en smule hjælp, fik sat emblemet fast på Bent Petterssons jakke.
”Og så er du med rette blevet kåret til årets ildsjæl, og har også fået 2610-Prisen, som er en pris lokalavisen og Arbejderns Landsbank giver til dem, der gør andres liv rigere. Det må man sige, at du gør, og det er fuldt fortjent, at du nu også får denne hyldest,” sagde Kolind.
”Røde Kors har altid stået mit hjerte nær, og mine erfaringer vil altid være den nye bestyrelse til rådighed. Det har været et fantastisk og meningsfyldt arbejde, og jeg ønsker vores lokalafdeling den bedste fremtid,” siger Bent Pettersson.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top