Annonce

God sæsonstart for CK Fix
WEB_CK-Fix_U15_3.jpg
CK Fix fire U15 ryttere, der dominerede løbet i Køge, er fra venstre Jonathan Larsen (nr. 5), Emil Iwersen (nr. 6), Gustav Wang (nr. 13) og Sebastian Andreasson (nr. 1). Foto: Privat
cykelløb CK Fix unge U19 hold er udfordret i den stærke klasse. I de yngre årgange dominerer CK Fix stadig.

Foråret er endelig over Danmark, og det betyder også cykelløb på de danske landeveje, hvor man i børn- og ungeløbene ofte kan se Rødovres sort-hvid-rød stribede ryttere fra CK Fix i front for feltet. Sådan har det også været i starten af 2016.
En af de mest dominerende CK Fix’ere er den store U15 rytter Sebastian Andreasson, der har topresultater, uanset hvad han kommer i nærheden af.
I Greve Youth Tour, som var et fire etaper stort ungdomsløb blev han samlet nummer 3, mens Jonathan S. Petersen Larsen blev en samlet nummer 5.
Tidligere på sæsonen vandt Andreasson et linieløb i Middelfart, en enkeltstart i Næstved, et 36 kilometer langt linieløb i Slagelse og blev nummer 4 i et 38 kilometer langt linieløb i Ringsted, i øvrigt med Jonathan S. Petersen Larsen som nummer 5. Senest stod Andreasson øverst på podiet i Køge.

WEB_CK Fix_U15_1

Annonce

Hård start blandt verdensstjerne
U19 rytterne på det nystartede hold under CK Fix er ungt og har det svært i debut-sæsonen, men al start er svær og CK Fix er godt i gang med en opbygningsfase af klubbens første U19 hold.
I weekenden deltog Team CK Fix Junior Elite Rødovre i et linieløb i Hedehusene ved Charlotteager med fire ryttere i det 45 kilometer lange, meget publikumsvenlige, løb på en på 3 kilometer rundstrækning.
“Teamet viste atter god stil, fighterånd og der blev kørt koncentreret og klogt på alle 15 omgange, hvor juniorfeltet kørte sammen med B klassen, så tempoet var højt fra starten,” fortæller Nikolaj Rønhede, der er holdets Team manager. Han fortsætter:
“Indsatsen rakte til gode resultater, blandt andet en flot 8. plads i det stærkt besatte U19-felt, som også talte en VM bronzevinder i 4000-meter holdforfølgesesløb på bane, en 4. plads indehaver i U19 Paris Roubaix, samt den ungdomsolympiske mester i enkeltstart.”

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top