Giv slip og lyt til din krop
julie-nielsen_033_290416.jpg
Foto: Brian Poulsen
sundhed Hvis du vil nå dine mål både fysisk og mentalt, skal du turde give slip og lytte til din krop. Sådan lyder det første, men bestemt ikke sidste råd fra vores nye blogger og sundhedsekspert i Rødovre Lokal Nyt. Her vil hun løbende komme med tips og idéer til, hvordan du får et sundere liv. Hvad enten du leder efter madopskrifter eller drømmer om vægttab, har Julie et svar.

Lykke måles ikke i tøjstørrelser. Julie Nielsen, der snart fylder 24 år ved det bedre end de fleste. Hun er uddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, og har gennem de sidste par år fået erfaring indenfor kostvejledning og oplæg i forhold til vægttab og sundere livsstil, men det er hendes egen rejse mod sundheden, der har klædt hende på til rigtigt at kunne hjælpe andre.
”Jeg har selv været igennem et vægttab, og har afprøvet diverse kurer for at opnå et hurtigt resultat. Jeg har også været så utilfreds med min krop, at jeg har presset mig selv og min krop så meget med træning og kalorielet kost, at jeg fik en meget lav fedtprocent. Så meget, at jeg næsten fik sixpack, og jeg kunne skrue mig ned i en størrelse 34. Så måtte mit mål jo være nået, og jeg burde være lykkelig, men det var jeg ikke,” siger Julie og fortsætter:
”Jeg indså, at jeg hele tiden ville kunne kontrollere mine omgivelser så meget, og jeg kunne presse mig selv mere og mere, at det aldrig ville blive godt nok. Til sidst påvirkede det mig så meget, at jeg blev rigtig trist. Heldigvis tog jeg et af mit livs bedste beslutninger om at lære at elske mig selv og min krop som den er. Lade være med at kontrollere mine omgivelser, og i stedet lytte til min krop.”

Nå dine mål
I dag er Julie Nielsen færdigudlært som sundhedscoach og kostvejleder, og er mere glad for sin størrelse 36 og 38 krop end nogensinde før.
En glæde, der smitter af, når hun hjælper andre. Præcis som hun vil gøre det på vores faste ‘Det Sunde Liv’ sider i avisen.
”Jeg brænder for at hjælpe den enkelte med at nå sine egne målsætninger både fysisk og mentalt,” understreger Julie, der også glæder sig helt vildt til at øse ud af sine erfaringer til læserne af Rødovre Lokal Nyt. Her kan man godt regne med at komme vidt omkring, for sundhed er mange ting, mener Julie.
”I min fritid er jeg stor tilhænger af at bruge naturen, hvor jeg kobler af med lange gåture eller løbeture, afhængig af hvad jeg har brug for. For mig er det vigtigt at have et tidspunkt på dagen, hvor jeg kan trække stikket og finde ro. Derudover er jeg også glad for at nørde madlavningsprojekter, samt dyrke yoga, når der er plads til det,” siger hun og tilføjer:
”Det vigtigste er at give slip og lytte til sin krop. Både i forhold til et vægttab, men også generelt for at opnå en sundere livsstil. I virkeligheden er ens mavefornemmelse et af de vigtigste redskaber at bruge, når vi skal være gode ved os selv, og dermed også leve sundt. Mavefornemmelsen er dog nemmest at finde frem, når vi er nærværende og kobler af, og det kan derfor være svært at finde den i en presset hverdag,” siger Julie, der har en hel træningstaske fyldt op med redskaber du kan bruge, som gør din hverdag lettere at leve på en sundere måde.

Annonce

Spørg Julie
Der er nemlig ingen grund til at gøre noget svært, som bør være let.
”Derfor vil jeg komme med lækre sunde opskrifter, som er lette at lave i hverdagen, hjælpe dig med at få afklaret, hvordan du skal forholde dig til en jungle af informationer om sundhed, og give dig inspiration til en sundere hverdag,” lover Julie Nielsen.
Har du spørgsmål til Julie kan du skrive dem som en kommentar på rnn.dk
Eller du kan skrive til hende direkte på juljul92@gmail.com.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top