Annonce

Er du byens bedste knoldesparker
Roedovrelokalnyt-cup2015_062_270615.jpg
Sæt dit eget hold af lokale helte og vind flotte præmier i årets lokale fodboldcup den 25. juni.
Rødovre Lokal Nyt Cup Du ved allerede selv, at du er Rødovres bedste boldkunstner. Måske dine venner også ved det en lille smule, men hvad med at bevise det? Tilmeldingerne til årets Rødovre Lokal Nyt Cup er åbnet.

Så er tiden kommet til at samle dine dygtigeste venner og udfordre dine dårligste. Der er nemlig præmier og håneret på højkant, når Rødovre Lokal Nyt Cup skiller bukkene fra fårene den 25. juni i Espelunden.

De første tilmeldinger er allerede kommet til årets udgave af Rødovre Lokal Nyt Cup, der sidste år blev vundet af et hold bestående primært af spillere fra B77.
Nu er det igen blevet tid til at finde byens bedste teknikere, måltyve og knoldesparkere, og ligesom sidste år er både virksomheder, foreninger og amatørfodboldspillere alle inviteret til at kæmpe om at blive Rødovres bedste.
Går det ikke lige som du havde håbet på i den ordinære spilletid, går der rygter om både straffesparksturnering og 3. halvleg.

Annonce

Grill og bar ved banen
Stævnet løber af stablen den 25. juni 2016 i Espelunden (Korsdalsvej 100), hvor BK Avarta normalt har hjemmebane, i tidsrummet fra kl. 10.00 til kl 18.00. Her vil turneringen blive afviklet på kunststofbanerne tæt ved stadion og klubhus.
Før, under og efter stævnet kan du købe mad og drikke ved de opstillede grille og baranlæg, og sidde i selv samme område og nyde lidt musik og den gode stemning. Der vil også være andre aktiviteter, så man kan være underholdt på dagen.
Der vil være omklædnings- og badeforhold i Espelunden.

 

Der vil være to rækker; En herrerække og en mix-række.
Der må være op til 10 spillere på hvert hold og 7 på banen ad gangen. I mix-rækken skal der være mindst to piger på holdet.
Prisen for at deltage er 1000 kroner per hold. Prisen inkluderer en burger fra grillen, samt en valgfri øl eller sodavand til alle spillere.
I løbet af dagen vil der være scoringspræmier og trøstepræmier, og store flotte præmier – til de tre første hold i hver række.
Der spilles 2X7 minutter med 1 minut pause.
Tilmelding senest 15. juni kl 18.00 til Morten Nielsen via mail – mnielsen123@gmail.com

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top