Annonce

Du bestemmer Rødovres fremtid
irmagrunden_005_230415_BP.jpg
IrmaByen søger lokale unge, som vil skabe Rødovres nye bydel. Foto: Arkiv
irmabyen IrmaByen søger lokale unge, som vil skabe Rødovres nye bydel.

Fremtidens bydel skal tegnes af fremtidens borgere. Derfor vil ELF Development A/S, selskabet bag IrmaByen, nu engagere lokale unge i at skabe fremtidens fedeste bydel.
”Irmabyen skal være et sted, der forstår og stimulerer børn og unge. Derfor søger vi nu unge fra Rødovre med mod på at tænke store tanker og drømme om fremtidens fedeste by, og som vil deltage i en workshop i weekenden den 27.-29. maj i Rødovre Centrum. De bedste idéer fra workshoppen bliver til virkelighed i Irmabyen,” lyder det fra Tanja Hall.
Hun kommer fra Fremtidsfabrik, der har indgået et samarbejde med ELF Development A/S om at få de unge engageret i samskabelse. Fremtidsfabrik facilliterer workshoppen i Rødovre Centrum for lokale unge, professionelle designere og talenter fra foreningen Talentfabrik.
Hvis du vil være med til workshoppen kan du søge om det ved at skrive til e-mailadressen goddag@fremtidsfabrik.dk.

Kort om Irmabyen
IrmaByen er Rødovres nye bydel, som nu bliver opført der, hvor dagligvarekædens gamle hovedkontor lå ved Korsdalsvej. I Irmabyen får du smukke, moderne boliger. Med naturen lige uden for døren og uden at det koster en bondegård.
Irmabyen bliver for alle, og når Irmabyen er fuldt udbygget om få år, vil Rødovres nye bydel huse ca. 3.000 glade mennesker.

Annonce
Kommentarer

2 kommentarer om “Du bestemmer Rødovres fremtid”

  1. Hans Houmøller siger:

    Jeg håber, rigtig mange i målgruppen melder sig, så bare kom i gang!

  2. Hans Houmøller siger:

    Jeg håber, rigtig mange i målgruppen melder sig, så bare kom i gang, alle unge medborgere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top