Den lokale fodbold
BOLD-1_090607_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen / arkiv
fodbold De lokale divisions- og seriehold scorede ganske få mål i denne varme weekend, som var præget af nederlag – dog ikke i serie 1.

Nederlag i Nordjylland
I lørdags var Avarta på langfart i 2. division nedrykning, da de gæstede FC Jammerbugt nær Blokhus. Det blev til et nederlag på 1-0 som sendte Avarta ned på 3. pladsen, mens nordjyderne fik en vital sejr i deres kamp for at undgå nedrykning. Det kunne man også læse på FC Jammerbugts hjemmeside, hvor deres træner Martin Pedersen udtalte:
Alle de ting vi har trænet på, vores fokus på vindermentalitet og træningskultur, det viste vi i denne kamp. Vi har arbejdet meget med organisation, pres, gejst og vildskab. Alt dette lykkedes. Vi holdt dem godt, står godt på banen og skaber de nødvendige chancer. Så alt i alt en fortjent og sindssyg vigtig sejr.”

Om sejren var fortjent skal være usagt her fra Rødovre, hvor en stor musik-weekend overdøvede en, for Avarta, mindre vigtig kamp. Men træner Benny Gall håber stadig at slutte foråret på førstepladsen.
”Igen i lørdags havde vi chancer for at lukke kampen, og jeg er lidt bitter over at have tabt denne kamp. Men vi må op på hesten igen, der er tre kampe tilbage og vi har stadigvæk chancen for at slutte helt i top,” siger Benny Gall til Avartas hjemmeside avartaelite.dk.

Annonce

Nul mål
BK Rødovres herrer måtte gå fra banen to gange uden at score i sidste uges to kampe. Det første opgør var på Gentofte Stadion, hvor FC Græsrødderne var værter i pokalturneringen og hjemmeholdet, som er startet af Mads Laudrup, åbnede ikke op i defensiven. Dermed kunne de ’fallerende stjerner’ sende BK Rødovre ud af pokalturneringen med et nederlag på 3-0.
Der var heller ikke mål i Jon Broes tropper i lørdags i serie 1, da BK Rødovre besøgte Sunred Beach, der holder til i Ryparken. Der blev kun scoret et mål, og det var hjemmeholdets Christian Stoltenberg der blev matchvinder midt i 1. halvleg.

BK Rødovres damer måtte også gå fra banen uden at have scoret. De holdt dog modstanderen, Østerbro, fra at score, så kampen endte som den startede, 0-0.
I det hele taget er der ikke mange mål i rødovrekvinderne, da har scoret i to ud af de første syv kampe. I alt er det blevet til tre mål, og det bliver svært at ændre på, når Rødovre på lørdag klokken 13.30 spiller ude mod Damsø, som de seneste år har været en hård nød at knække for damerne på Elstedvej.

Sejre i serie 1
Avartas divisions-reserver vandt igen og spillede sig op på andenpladsen via weekendens 1-0 sejr over Fredensborg, der blev spillet under nedrykningsstregen efter weekendens nederlag. Sejren blev sikret på et mål af Daniel Clausen Tocado, der scorede kort ind i 2. halvleg.
Med sejren er Avarta et point fra en oprykningsplads, som er rækkens nummer to, Farum. De har dog en kamp i ’baghånden’, så skal det ende i en oprykning til Sjællandsserien, kræver det sejre i de sidste tre runder.

B77 vandt 3-0 uden kamp, da bundholdet Hundested meldte afbud fredag aften.
”Sådan noget må ikke ske i serie 1, men de kunne altså ikke stille hold,” sukkede træner Thomas ’J’ Jørgensen, som dog kunne glæde sig over, at B77 nu er på 4. pladsen, tre point efter Avarta.

Nederlag med stor betydning
Orient i serie 2 kunne have taget et vigtigt skridt for at undgå nedrykning i weekenden, men i stedet for nyt håb endte det næsten med en sikker nedrykning i stedet.
I en vaskeægte 6-points kamp mod A-Team 2650 endte det i et nederlag hjemme på Islev Skole på 2-3. Med tre runder tilbage har Orient seks point op til nærmeste hold over nedrykningsstregen, som netop er A-Team 2650.

Islev var ubesejrede inden weekendens kamp og kunne med en sejr, i et vaskeægte top- og lokalopgør, stort set fejre oprykning til serie 3. I stedet blev det til et nederlag på 4-3 ude mod ØsterN Boldklub, der spiller deres hjemmekampe i Nørrekær, men har lokaler på Brøndbyøster Skole.
Dermed ligger de to rødovrehold stadig nummer et og to, og stadig med Islev på førstepladsen, ØsterN Boldklub har dog en kamp i baghånden.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top