Annonce

Den lokale bold
WEB_Jon-Broe_090405_BLJ.jpg
BK Rødovres træner Jon Broe fra sin aktive karriere i rødovretrøjen. Nu er han på trænerbænken og klar til TV kampen mod Græsrødderne onsdag aften. Foto: Brian Lindberg Jensen / arkiv
fodbold BK Rødovres herrer i serie 1 er for alvor kommet ind i en god periode, og i morgen aften spiller de pokalkamp som vises direkte i TV. B77 og Avarta fik også point i serie 1, mens BK Rødovres damer er røget under nedrykningsstregen – ligesom Orient i serie 2. Islev spiller topkamp i serie 4.

TV kamp på TV3sport1
BK Rødovre  er inde i en god stime i serie 1 for herrer, hvor det er blevet til tre sejre i træk. I weekenden blev det til en sikker 3-0 sejr hjemme over Heimdal.
Onsdag aften spiller BK Rødovre pokalkamp ude mod Græsrødderne, der består af tidligere topspillere i dansk fodbold. Der spilles på Gentofte Stadion klokken 18.30 og kampen vises direkte på TV3sport1.

Under stregen
BK Rødovres damer i 1. division er sendt under nedrykningsstregen efter tre nederlag i træk, senest til bundholdet Herlufsholm, der hjemme vandt 2-1 og dermed trak Rødovre med under nedrykningsstregen.

Annonce

Avarta trækker fra
B77 tabte endnu et skridt i forhold til Avartas divisions-reserver i serie 1. Avarta vandt med 4-1 ude over bundholdet Hundested, mens B77 måtte nøjes med 3-3 ude mod Herstedøster.
”Vi spillede 3-3 mod Herstedøster. Det var en kamp, som ingen af os kunne tåle at tabe. Vi startede kampen bedst og havde maser af godt spil, men desværre begik vi en personlig fejl, som betød, at Herstedøster kom på 1-0,” fortæller træner Thomas ‘J’ Jørgensen. Han fortsætter:
”Men heldigvis slog vi hurtigt tilbage, og fik scoret til 1-1 ved Oliver Widenborg. Desværre snorksov vi 10 minutter efter, hvor de så kunne score til 2-1. Men igen slog vi tilbage på et kongemål af Kevin Andreasen, som bankede bolden i kassen direkte på frispark fra 30 meters afstand. 2-2 ved pausen.”
”2. halvleg blev en rodet affære, da begge hold virkede trætte i varmen, de kom på 3-2 efter endnu en fejl, men vi fik udlignet til slutresultatet 3-3 ved Miki Mikkelsen. Så ud over vi havde en dårlig dag med personlige fejl, som kostede, så slog vi også tilbage hver gang, så set over hele kampen var det fortjent med et point,” mener ’J’, som slutter med:
”Vi blev snydt for et kæmpe straffe i sidste minut, som kunne have afgjort det til vores fordel, men sådan skulle det ikke være.”
På lørdag klokken 13. spiller B77 hjemme mod Hundested.
B77 ligger nummer 5, tre point efter Avarta på fjerdepladsen.

Orient skal vinde
Det kniber gevaldigt for Orient i serie 2, da de kun har spillet sig til fire point i sæsonens første syv runder. Det betyder, at holdet fra Islev Skole ligger andensidst og skal til at vinde kampe, hvis de skal spille sig over nedrykningsstregen.
Det kan de meget vel gøre i weekenden, når Orient på lørdag klokken 13 tager mod A-Team 2650 på Islev Skole. Gæsterne ligger lige over nedrykningsstregen – tre point foran Orient.

Vaskeægte topkamp og lokalbrag
Islev er nyoprykket til serie 4, og de har fået en forrygende start på sæsonen med fem sejre i de første fem kampe, men de to seneste opgør er endt uafgjort, senest 3-3 Atletico Hilal.
Islev ligger dog fortsat suverænt nummer 1 og kan sende sig selv på en endnu mere sikker førsteplads, hvis de vinder weekendens kamp mod ØsterN Boldklub, der ligger nummer to.
ØsterN Boldklub er i øvrigt et rødovrhold, der spiller på samme bane som Boldklubben Vest i kærene, som også er danner rammen om det vaskeægte topopgør og lokalbrag på lørdag klokken 14.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top