Annonce

Bank på for støtte
jan-bojsen-nordea_008_190516.jpg
Filialdirektør Jan Bojsen fra Nordea opfordrer lokale foreninger til at søge Nordea-fonden. Foto: Brian Poulsen
søg støtte Lokal bank vil bidrage til den blomsterende udvikling i Rødovre. Opfordrer alle til at søge fonding.

Det er ikke gået mange næsen forbi, at der sker ting og sager i Rødovre. Både ved stationscenteret, IrmaByen, Ungdomsbyen og Damhuskroen er der store planer, men man behøver ikke at være storentreprenør for at tænke stort.
Sådan lyder budskabet fra Nordea på Tårnvej. Siden 1962 har personalet fulgt udviklingen i byen, og står nu klar med en opfordring om, at også det lokale foreningsliv drømmer stort og søger midler fra deres fond.
Banken havde dengang, og de efterfølgende mange år, flere afdelinger i byen.
“Vi var repræsenteret to steder på Roskildevej, i Rødovre Stationscenter og på Fortvej, da alt stadig foregik med kontanter, bankbøger, veksler, sparemærker og indekskontrakter. Mange af vores timer gik med checkbehandling og indløsning af kuponer på værdipapirer,” fortæller kunderådgiver, Claus Damtofte i et tilbageblik, der fører ham helt tilbage til dengang bankens daværende personale kunne følge opførelsen af Rødovre Centrum.
”Tiderne skifter og meget bliver lettere. Computeren er opfundet, og vi skal ikke længere bruge tid på at skifte farvebånd på skrivemaskinen. Telefonen skal ikke findes i en telefonboks på nærmeste gade-
hjørne, og der er indført betalingskort,” siger Claus Damtofte og fortsætter:
”Det er glædeligt, at der er fuld gang i byen med store byggeprojekter, mange tilbageflyttere, trofaste ældre kunder og at vi kan hjælpe med rådgivningen i alle situationer både ved store og små beslutninger.”

Nordefonden.dk
Banken ønsker fortsat at bidrage til den lokale fremgang og minder organisationer, foreninger, klubber eller andre ildsjæle om, at man kan søge om tilskud til nye ideer.
”Fonden støtter almennyttige og/eller velgørende formål, der motiverer og involverer mange mennesker med henblik på at fremme det gode liv inden for sundhed, motion, natur og kultur og uddeler i alt cirka 500 millioner kroner om året,” understreger Claus Damtofte.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top