Annonce

Arbejd-Nøgen-i-Haven-Dag
chrumme_002_150915_BP.jpg
Christian Christensen er 'Christian Chrummer' i Rødovre Lokal Nyt Foto: Arkiv
chrumme eg synes jo, at man skal bakke op om nye intiativer. Men jeg ved bare ikke med Arbejd-Nøgen-i-Haven-Dag.

Jeg er ikke ubekendt med at være halv-afklædt i haven. Jeg har så små ben, at når jeg går i bar røv, så er det mig der bestemmer hvornår græsset skal slås. Som vi plejer at sige i min familie: Når græsset Far i røven kilder – græsslåmaskinen frem vi triller. Ja, sådan har hver familie sine traditioner og ordsprog.
Jeg ved godt, at vi alle er født nøgne – men nogle er bare født lidt pænere nøgen end jeg er. Der ud over har jeg også en bar plet i min hæk, som giver frit indkik for sagesløse hundeluftere, motionist-tosser og uskyldige børn. Kan man blive anklaget for blotteri, når man står på egen matrikel? Der er mange spørgsmål, som presser sig på.
Jeg er jo af den statur, at hvis jeg sad nøgen i skrædderstilling i græsset, så ville der komme en horde af buddister, som ville tænde røgelse og danse rundt omkring mig. Det er vel altid dejligt, at blive tilbedt. Men at blive tilbedt som den nye Buddha…ARGH, så er jeg ikke så sikker længere.
Men jeg er ikke så bange for forskræmte blikke eller dansende munke. Jeg er mest bange for kombinationen af tyngdeloven og havemaskiner. Jeg må jo indrømme, at ikke just alle løsøre på kroppen sidder så højt som de har gjort. Jeg synes bare at lavthængende kønsorganer og benzindreven plæneklipppere, er et dårligt match. Vi ved jo alle, hvad en vildfaren sten kan gøre ved en thermorude. Og lige pludselig giver smerter i pungen mening på flere niveauer. For ikke at nævne hækkeklippere og pælebor. Ingen kan vel sige sig fri for, at være kommet til at klippe ledningen over med hækkeklipperen.
Jeg tør slet ikke tænke på de arme mennesker, som arbejder på skadestuen i denne weekend. Jeg kan forestille mig mange muntre journaler: Brystvorter afhugget ved brug af spade i foroverbøjet arbejdsstilling. Testikler maltrakteret af buskrydder (Også kendt som en fundamentalistisk intimbarbering). Penis forbidt af mulvarp (Det var noget om en misforståelse af, hvad et pælebor egentligt er!)
Men nu er det så, at jeg kommer til at tænke på, at jeg nok IKKE kommer til skade. Det er nemlig hovedsageligt min kone, som tager sig af havearbejdet.
Den eneste skade jeg vil kunne få under Arbejd-Nøgen-I-Haven-Dag er splinter i røven, når jeg sidder på træbænken og nyder udsigten til en hårdtarbejdende kone i bar røv og gummistøvler.
Pas på jeres selv (og jeres løsøre) – og husk solcreme!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top