Unge støttede 2610-prisvindere med kæmpe fest
headspace-fest_026_210416.jpg
2610-Prisen To gange har de frivillige fra headspace været normineret til 2610-Prisen. En ærespris, som Arbejdernes Landsbank og Rødovre Lokal Nyt giver til dem, der gør en forskel for andre. Det gjorde de frivillige i headspace, da de hjalp de unge til den kæmpe støttefest med at finde deres frakker, men de gør det endnu mere til hverdag, når de hjælper dem med at finde vej i de svære tanker, når livets skjorte er blevet for kort. (Var du med? Se billeder fra festen her)

DJ Flæske og hans tro følgesvende havde sat lys og lyd op til den helt store guldmedalje, da Rødovre Gymnasium sammen med Milestedet Ungdomshus og Rødovre Lokal Nyt holdt støttefest for headspace.
Hundredevis af unge bakkede op og dansede igennem i den store festsal på Tinderhøj Skole, mens de frivillige fra headspace tog sig kærligt af garderoben. Her kunne man få en hurtig snak og en idé om, hvor vigtigt det frivillige arbejde i headspace er, men vigtigst af alt fik de unge der måtte have brug for det en åben invitation til at besøge headspace på Tårnvej over for centeret en anden gang, når musikken ikke spiller så højt.
Kun én enkelt gang blev der nemlig skruet ned for lyden, og det var da vi overraskede de frivillige i garderoben med et nummer, der var alt for stort til at kunne hænge på en knage.
Den store check fra Arbejdernes Landsbank på 2610 kroner varmer da også lige så meget som de flere forårsjakker.
“Nu har vi i Arbejdernes Landsbank uddelt 2610-Prisen sammen med Lokal Nyt til utrolig mange værdige vindere. Alle har de gjort andre menneskers liv rigere, og alle har de fortjent 2610-Prisen. Alligevel er der noget særligt ved endelig at kunne give prisen til de frivillige i headspace, der har været normineret flere gange. Selvom de tager sig af alt fra kæresteproblemer til eksamensstress, er de om nogen også med til at forebygge endnu mere alvorlige problemer i de unges liv,” siger Robert Bjarnholt, fililaldirektør i Arbejdernes Landsbank.
“At vi oven i købet kan få lov til at overrække prisen og den store check til en fest, hvor næsten 500 unge viser deres støtte og glæde, understreger bare, at de frivillige virkelig har fortjent den her pris,” tilføjer Robert Bjarnholt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *