Ung konservativ valgt som regionsformand
chris-lassen-jensen_07_070213_BP.jpg

For første gang i Lokal Nyts historie er det lykkes et kommunalbestyrelsesmedlem at vinde profet konkurrencen. Flere af dem har ellers deltaget, men Chris Lassen Jensen er den første vinder.

Chris Lassen Jensen er blevet storkredsformand for Det Konservative Folkeparti. Foto: Arkiv
politik Chris Lassen Jensen, der til daglig sidder i kommunalbestyrelsen for Det Konservative Folkeparti i Rødovre, er blevet valgt til formand for partiet i hele regionen. ”En rolle, der forpligter og giver muligheder,” mener den unge politiker.

Han ser sig selv som både diplomat og tillidsmand.
Efter nogle år i kommunalbestyrelsen er Chris Lassen Jensen blevet formand for Det Konservative Folkepartis storkreds.
”Min nye rolle bliver at koordinere og gennemføre
folketingsvalgkampen i
Københavns Omegns Storkreds, at styrke samarbejdet på tværs af vælgerforeningerne og være repræsentant i Hovedbestyrelsen i Det Konservative Folkeparti,” siger Chris Lassen Jensen.
”I Omegnen vælger vi kandidaterne i de enkelte kredse, så det handler om at sikre, vi arbejder sammen og får så meget af vores politik ud til så mange mennesker i omegnen,” uddyber den tidligere formand for partiet i Rødovre.

Tættere på indflydelse
”Det ligger i naturlig forlængelse af den succes, vi har i Konservative i Rødovre, at jeg er blevet indstillet og valgt. Det betyder også, at de bekymringer vi har i Rødovre, får endnu en stemme tættere på Christiansborg. Dermed styrker det også mit politiske arbejde i kommunalbestyrelsen,” vurderer Chris Lassen Jensen, der helt naturligt både har ambitioner om at skabe et bedre Rødovre og samtidig sikre fremgang for Konservative i omegnen.
”Det gør jeg bedst som Kim Drejers højre hånd i Rødovre, og som storkredsformand,” understreger han.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top