Ude af Kontrol har taget klubberne med storm
Ude_Af_Kontrol_Release_koncert_Viften_IN_090416-5-of-16.jpg
'Ude af Kontrol' var tændte, da de spillede i Viften i sidste weekend. På billedet ses 23-årige Daniel Balken.
væltede viften Musikgruppen ’Ude af Kontrol’ har lokalt islæt på scenen. Den 23-årige Daniel Balken bor i Maglekær, men er nok ukendt for de fleste borger, mens han på klubberne i Jylland er en poplær herre. Bandet har overtaget de danske natklubber, og de er et af de mest bookede bands til klubscenerne i Danmark.

Publikum var på det nærmeste i ekstase, da det lettere ukontrollerede band ’Ude af Kontrol’ i sidste weekend gav koncert i Viften i forbindelse med deres pladerelease på albummet ’Bustum’.
Bandet spiller ikke på instrumenter og de var nok ikke gået videre fra de indledende runder i X-factor. De har deres helt egen stil. En stil der blander rap med beats. Sproget er hårdt, men publikum elsker det.
”Det stak fuldstændig af. Det var Ude Af Kontrol,” siger Balken om koncerten i Viften. Han bor i Maglekær og producerer lyden i ’Ude af Kontrol’.
Bandet er måske ukendt for de fleste, men på bare to år har de formået at slå deres navn fast i det danske natteliv.
Gruppen har deres vante gang hovedsageligt på klubberne i Jylland. Til sommer kulminerer deres klubeventyr med, at de skal spille på flere festivaller. Foreløbig er det blevet bekræftet, at bandet skal optræde på Nibe festival.

Slapper af i Rødovre
Balken er opvokset i Rødovre, og har gået på Henriksholms Skole. Han bor stadig i byen, hvor det er de færreste, der ved, hvad han foretager sig.
”I Jylland eller på Bornholm kan jeg ikke gå to meter uden at blive genkendt, hvorimod her i Rødovre bliver jeg ikke genkendt på samme
måde,’’ fortæller Balken, der danner gruppen sammen med rapperne Englando og Munken.
‘Ude Af Kontrol’ er slået igennem og deres album ligger har lige ligget nummer 1 på iTunes.
”Vi har formået at opnå alle vores mål, vi satte os, da vi startede. Så mit nye personlige mål er at komme til at spille i Tivoli,” griner Balken.Familiefar med store drømme
Bandet har planer om at slå i gennem med ’Ude Af Kontrol’ i hele Skandinavien, da der er masser af lyttere i både Norge og Sverige fortæller manageren.
For 23-årige Daniel Balken er drømmen på sigt at slå igennem som soloartist.
”Det er mit eget mål for fremtiden. Jeg vil godt leve af min egen musik,” siger Balken, der er inspireret af genren fra Australien ’Melbourne dark’, som han selv kalder det.
Ud over de hårde Klubjobs, som Balken, sammen med resten af ‘Ude Af Kontrol’, har lavet, har Balken arbejdet som rengøringsmand siden han var 15 år, men det stoppede han med for et halvt år siden i takt med at ‘Ude Af Kontrol’ blev mere og mere populær.
Udover at være hardcore musiker, er Balken også far til Kian på halvandet år, hvilket egentlig passer meget godt. eftersom han betegner sig selv som den stille og rolige, hvorimod det er Munken, som er det andet medlem af ‘Ude Af Kontrol’, som lever det vilde liv, som musikken beskriver.
Deres bandnavn ‘Ude Af Kontrol’ afspejler sig godt i det, at til koncerterne har de hverken tromme eller keyboard med. Det er et USB-stik, der styrer showet – og så deres stemmer.

Ude_Af_Kontrol_Release_koncert_Viften_IN_090416-(3-of-16) Ude_Af_Kontrol_Release_koncert_Viften_IN_090416-(4-of-16) Ude_Af_Kontrol_Release_koncert_Viften_IN_090416-(5-of-16) Ude_Af_Kontrol_Release_koncert_Viften_IN_090416-(6-of-16) Ude_Af_Kontrol_Release_koncert_Viften_IN_090416-(7-of-16) Ude_Af_Kontrol_Release_koncert_Viften_IN_090416-(8-of-16) Ude_Af_Kontrol_Release_koncert_Viften_IN_090416-(10-of-16) Ude_Af_Kontrol_Release_koncert_Viften_IN_090416-(12-of-16) Ude_Af_Kontrol_Release_koncert_Viften_IN_090416-(13-of-16) Ude_Af_Kontrol_Release_koncert_Viften_IN_090416-(14-of-16) Ude_Af_Kontrol_Release_koncert_Viften_IN_090416-(15-of-16) Ude_Af_Kontrol_Release_koncert_Viften_IN_090416-(16-of-16) Ude_Af_Kontrol_Release_koncert_Viften_IN_090416-(2-of-16)

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top