Annonce

Hyttel vinder German Open
WEB_Tobias-Hyttel_German-Open1.jpg
Tobias Hyttel i et enormt sejrsskrig efter finalesejren ved German Open. Foto: Privat
taekwondo Endnu engang kunne Tobias Hyttel stille sig øverst på sejrsskamlen, da han vandt en prestigefyldt turnering i taekwondo. Denne gang German Open.

Nogle af Verdens bedste taekwondo-kæmpere mødtes i weekenden i Hamburg for at teste deres nuværende form og ikke mindst deres niveau mod verdenseliten.

Taekwondo Klub Hwarang Rødovre var pænt repræsenteret, men kun stortalentet Tobias Hyttel formåede at kæmpe sig hele
vejen til finalen. Igen så han sig ikke tilbage og leverede en præstation i verdensklasse, så han endnu engang kunne trække en guldmedalje over hovedet.
Michella Mathiesen besejrede sikkert en hollandsk modstander i første runde. I den anden kamp var hun oppe mod den andenseedede og senere bronzevinder Charlotte Brown fra Canada.
“Michelle kæmpede en super kamp, men desværre blev to af hendes hovedspark ikke registreret, og så endte hun med at tabe knebent,” fortæller Lars Hyttel, der er fysisk træner i klubben og far til Tobias.

Annonce

Flere debutanter
Hwarang havde flere kæmpere med i Hamburg der fik deres debut ved et stort internationalt stævne, et såkaldt G-stævne. De røg alle ud i første runde, men blev en stor erfaring rigere.
“Hamad Abu Setta, som kæmpede Kadet -41 kg, var foran efter de to første omgange, men kom desværre bagud i tredje omgang og tabte 8-6 til en østriger. Hamad leverede en super indsats og det lover godt fremadrettet,” forklarer Lars Hyttel. Han fortsætter om Lucas Klint, der deltog i kadet -45 kg.
“Lucas lagde hårdt ud og lavede et baglæns spark, hvor han sparkede hjelmen af sin irske modstander. Lucas tabte desværre 11-16, men han leverede en 100% godkendt indsats.”
“Jonas Tiedjen kæmpede i senior -68 kg. Han lagde lidt stille ud og hans modstander fra England kom hurtigt foran 7-0. Midt i anden omgang overtog Jonas totalt kampen, men bliver snydt for tre hovedspark og tabte 8-5.”
“Cille Nielsen deltog for første gang i hendes nye vægtklasse -47 kg. Sille kæmpede sin chance, men tabte til en noget større tysker,” siger Lars Hyttel.

Gulddrengen
Gulddrengen Tobias Hyttel, som er støttet af Team Rødovre, er et af Danmarks største talenter i taekwondo og med sit overordnede mål, som er OL i 2020, er han godt i gang med få vigtig international erfaring.

WEB_Tobias Hyttel_German Open3
Tobias Hyttel viser stolt sin guldmedalje frem.

Sådan var det også i weekenden, hvor al modstand blev slået og sparket til side.
I første kamp vandt Tobias over Phillip Heuschkel fra Tyskland i Sudden  death. I den anden kamp blev en hollænder, Kiran Chitaroe, besejret 8-5.
I semifinalen ventede brasilianeren Victor Santos, som i de forudgående kampe havde kæmpet og vundet i overlegen stil, men Tobias viste klasse, havde total kontrol over kampen og vandt 2-0.
I finalen mødte Tobias belgieren Olman Rezzouk, som i semifinalen stoppede sin modstander i anden omgang efter at have været foran 15-2. Tobias viste også her overblik og kørte finalen hjem med en sejr på 5-2.
Mest vindende land ved German Open var USA, der fik 13 guldmedaljer med hjem i bagagen.

WEB_Tobias Hyttel_German Open2
Træner Steen Tiedjen giver taktiske fif til den 14-årige Tobias Hyttel.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top