Skod cigaretten med hypnose og Lokal Nyt
rygning_signelements-e1638271269374.jpg
Skriv til os, hvis du har et ønske om at stoppe med at ryge med hjælp fra hypnose. Foto: SignElements
bliv røgfri Er det dig vi skal hjælpe til et liv uden tobak? Vi leder efter en borger, der med hjælp fra hypnose har mod på at gøre forsøget. Eneste krav er, at du skal have et stort ønske om at kvitte smøgerne og samtidig være indforstået med at Lokal Nyt følger forløbet.

Hvis du ryger en cigaret, imens du læser denne artikel, men i virkeligheden har et brændende ønske om at stoppe, så er det måske dig vi leder efter.
I samarbejde med hypnoterapeut Henriette Wang vil vi gerne hjælpe én borger til et liv uden tobak, brune tænder og sorte lunger.
Henriette Wang er certificeret hypnoterapeut, og hun har i dag praksis på Knud Anchers Vej. Med hypnose har hun gode resultater med at få rygere ud på ‘den anden side’, og i samarbejde med Lokal Nyt leder hun nu efter en borger, der gennem tre hypnosesessioner har mod på at blive røgfri. Eller i hvert fald gøre forsøget.
”Mange rygere oplever, at de gerne vil stoppe, men af en eller anden årsag, så fortsætter de. Hvorfor gør de det? Det spændende er at finde ud af årsagen til, hvorfor personen startede med at ryge, måske oplevede personen at være en del af et fællesskab, eller måske fik det vedkommende til at føle sig helt speciel. Der er mange grunde. Fælles for dem alle er, der er altid en positiv hensigt for rygeren til at fortsætte med at ryge, og denne positive hensigt, er min opgave at pejle mig ind på, via samtale-
terapi og hypnose. Det er den positive hensigt, der driver personen til at fortsætte med sin rygning,” fortæller Henriette Wang.

Avisen følger med
Ud over at du virkelig skal have et ønske om at blive røgfri, skal du samtidig have lyst til at fortælle om behandlingen med avisen før, under og efter forløbet. Herudover skal du være åben over for hypnose.
”Vores ubevidste sind, som er den del, der gemmer på alle vores erfaringer og ressourcer er også den del, der passer på os, og vil gøre alt for, at vi har det godt, også selvom det egentligt for vores bevidste sind og krop, ikke er særlig hensigtsmæssigt, som rygning for eksempel. Derfor er det vigtigt, at vi får det ubevidstes accept til en forandring, og det er der hypnosen kommer ind i billedet. Så samtalen og hypnosen kan typisk ikke stå alene hver for sig, når det handler om rygestop, men sammen så ændrer det på mange ting,” siger Henriette Wang.

 

FAKTA

Sådan foregår det
Behandlingerne finder sted i marts måned, og de præcise datoer aftales med hypnoterapeut Henriette Wang.
I alt tilbydes tre sessioner af halvanden til to timers varighed. Sessionerne vil falde således, at personen får
1. behandling.
Ugen efter
2. behandling
og 3. behandling 14 dage efter
2. behandling.

Det kræver det
Du skal være motiveret til at stoppe med at ryge. Hvis Henriette Wang skal hjælpe, skal dit ønske om at stoppe med at
ryge ligge på 7-8 på en skala fra 1-10.
Du skal være frisk på, at Lokal Nyt følger behandlingerne i tekst og billeder.
Hvis hypnosebehandlingerne lyder som noget for dig, så skriv en mail til journalist Christian Valsted på:
christian@rnn.dk med et par ord om dig selv og kontaktinformation.

Vi skal have modtaget mailen senest:
fredag den 12. februar klokken 12.

1 kommentar om “Skod cigaretten med hypnose og Lokal Nyt”

 1. Nikolaj schou malmros siger:

  Min mor har lige fortalt mig om jeres projekt.. Vil rigtig gerne deltage hvis det er muligt. Ryger for meget og skal i lære fra 1 marts og der er ingen i firmaet som ryger… Hjælp mig

  Med venlig hilsen

  Nikolaj schou malmros
  26 år
  Og meget motiveret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *