Nyt sundhedshus i Rødovre syd
lagehus-ruskaer_003_100915_BP.jpg
Set fra venstre, læge Nadja Elgin, sekretær Berrin Berber, sygeplejerske Hulja Sevim og læge Frederik Hengstenberg. Med tiden skulle der gerne komme endnu mere sundhedsfagligt personale i de nye lokaler i Ruskær. Foto: Brian Poulsen
sundhed Læge Nadja Elgin har forvandlet det gamle møntvaskeri i Ruskær til et topmoderne sundhedshus.

Sundhedstilbuddene er kommet endnu tættere på borgerne i Kærene. Praktiserende læge Nadja Elgin, der tidligere drev praksis i Lillekær, har renoveret møntvaskeriet i Ruskær, så det i dag fremstår som et stort og topmoderne sundhedscenter.
Pladsen i den tidligere praksis var blevet for trang, men i stedet for at rykke mod Rødovre Centrum besluttede Nadja Elgin sig i stedet for at tænke stort og blive i lokalområdet.
”Jeg havde patienter, der kiggede mig dybt i øjnene og spurgte, om jeg ikke ville blive. Jeg undersøgte derfor mulighederne, og det lykkedes heldigvis,” fortæller Nadja Elgin om den store renovering og investering.
”Jeg har fået at vide, at jeg ikke er rigtig klog, men jeg er glad for, at jeg tog chancen. Jeg tror, at et sundhedshus kan være med til at stimulere hele området,” smiler Elgin, der har mere end 2500 faste patienter i området.

Tilbud til alle
Foreløbig er størstedelen af lokalerne i det nye sundhedshus, der har fået navnet ’Sundhedshuset i Rødovre syd’, tomme.
Nadja Elgins egne patienter er begyndt at bruge den nye sundhedsdomicil, og planen er, at patienterne inden længe også kan booke en tid hos massører, ergoterapeuter og andet sundhedsfagligt personale, når de træder ind ad døren.
”I alle boligområder er det dejligt at have sundhedsfagligt personale tæt på, og min forventning er, at vi i løbet af vinteren har lejet alle lokalerne ud,” siger Nadja Elgin, der ikke er i tvivl om, at åbningen af det nye tilbud, er godt for den generelle sundhedstilstand i området.
”Jeg tror, vi i fællesskab kan være med til at løfte sundhedstilstanden hos borgerne, når vi kombinerer lægegerningen med andre sundhedstilbud. Jeg kan henvise en patient til en god massør eller en anden type behandler, uden at patienten behøver at forlade bygningen. Det er sundhed under ét tag,” siger Nadja Elgin.lagehus-ruskaer_011_100915_BP

 

Kommentarer

1 kommentar om “Nyt sundhedshus i Rødovre syd”

  1. Er jeg tilmeldt til Sundhedshuset ? (David Assjodi). Hvilken telefontid har I ?
    Jeg har meldt til kommunen. Kan man forny recept på nettet ? Og hvordan ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top