Avisen har fået en overhaling
ny avis Fra i dag bliver din avis mere brugervenlig. Vi har fået nyt design, der gør det mere behageligt at læse artiklerne. Også de ubehagelige af dem. Samtidig åbner vi for 'Skattekisten', der er læsernes gyldne mulighed for selv at indrykke annoncer.

Hører du til dem, der bruger avisen i bunden af fugleburet, når du er færdig med at læse den, kan dine fugle i dag glæde sig over den tiltrængte renovering. Vi andre kan glæde os over, ikke at skulle klemme øjnene så meget sammen.
Vi har nemlig givet avisen en design-overhaling, der ikke bare er gør det nemmere at læse ordene, men også giver en mere overskuelig oplevelse, når man bladrer igennem de lokale nyheder.
Nyhederne er så at sige de samme, men de bliver nemmere at finde og læse.
Det gør læsernes egne annoncer også. Som noget nyt kan du på lavselvannoncer.dk spare turen op ad trapperne i centeret væk og indrykke dine egne annoncer i avisen, uden at forlade stuen derhjemme.
Indholdet bestemmer du selv, men vi har gjort det nemt for dig og kommer med forslag til både udseende og billeder, hvis du da ikke hellere vil bruge dine egne.
Måske du også gerne vil have din annonce stående i ’Skattekisten’, der er vores nye sted for læsernes egne “køb, salg, fødselsdagshilsener og selv dødsannoncer kan man selv kreere og betale på en og samme gang.
Go” læselyst.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top