Annonce


Voldsom brand i Langhuset
IMG_4890.jpg
politi Ingen personer kom alvorligt til skade efter at der her til aften udbrød brand i en lejlighed i Langhuset. ”To personer er blevet undersøgt for røgforgiftning,” siger indsatsleder hos Københavns Vestegns Politi, Søren Uhre.

Flammer og tyk røg stod ud af vinduerne fra en lejlighed på 2. sal over restaurant Nuova Italia og Carlsro Centret her til aften. Politi og brandvæsen rykkede talstærkt ud til Tårnvej, og fik hurtigt styr på flammerne, imens naboer og nysgerrige stimlede sammen på parkeringspladsen.
”Der var ingen personer i lejligheden, heldigvis,” fortæller indsatsleder Søren Uhre, der efterfølgende forklarede, at flere beboere i de øvrige lejligheder gik i panik, da politiet bad dem om at lukke vinduerne for ikke at indånde for meget røg.

”Det ser kraftigt ud, når det står ud med røg og vi forsøgte at få naboerne til at lukke vinduerne. Nogle begyndte at panikke, men det er også  en lidt underlig situation at lukke vinduerne, når der er røg,” siger Søren Uhre, der endnu ikke kan fortælle, hvad der har forårsaget branden i lejligheden.

Annonce

 

IMG_4889 IMG_4890 IMG_4908 IMG_4911 IMG_4919

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top