Annonce

Loven gælder ikke for alle
islevdalvej_001_280515.jpg

HER MÅ MAN GODT: Kommunens udsending kunne ikke se nogle butikker på Islevdalvej, der sælger til private. Foto: BP

HER MÅ MAN GODT: Kommunens udsending kunne ikke se nogle butikker på Islevdalvej, der sælger til private. Foto: BP Foto: Brian Poulsen
Lokalplan Kommunen kræver rent mel hos bager, men ikke hos alle andre.

 

 

En lokalplan fra et godt stykke tilbage i det sidste årtusinde er i disse dage i gang med at blive kigget igennem af kommunens eksperter.
Hos ‘Det Daglige Brød’ ved Islevdalvej håber man, at det er nogle andre eksperter end dem, der var på besøg i området, da de skulle svare på, hvorfor bageren ikke må sælge til private, når alle andre virksomheder i nærheden godt må.
“Vi har ikke kunnet observere noget, der støtter din udtalelse om virksomheder med handel til private,” skriver forvaltningens udsendte, som altså til at starte med har overset de mange kæmpe flag og flere tusinder af kvadratmeter med legetøj og sengeudstyr ved indkørslen til den gamle erhvervsvej.

Forskelsbehandling.

Manden bag ‘Det Daglige Brød’ har for at undgå store dagbøder måtte fjerne al reklame på Internettet og skilte, der signalerer salg til private. Som modsvar til den åbenlyse forskelsbehandling, har Ove Niebuhr til gengæld klaget til kommunen over mere end 10 andre virksomheder på vejen, der stadigvæk næsten et halvt år klagen stadigvæk reklamerer og sælger til private.
Det har nu fået Teknisk Forvaltning til at undersøge sagen til bunds inden der kan træffes en endelig afgørelse, og er bl.a. i dialog med ejer med henblik på at afklare forholdene.
“Forvaltningen har modtaget en liste fra ejers advokat med en række eksempler på virksomheder, hvor han mener der kan være tale om salg til private; i strid med lokalplanen. Forvaltningen vil nu se nærmere på disse virksomheder om der eventuelt er grund til at påbegynde en lovliggørelsessag i hvert enkelt tilfælde,” forklarer formand for Teknik- og Miljøudvalget, Svend Erik Pedersen (F).

Kompliceret sag. Han undskylder den lange ventetid.
“Sagsbehandlingen af denne type lovliggørelsessager, hvor forvaltningen skal undersøge og konstatere evt. ulovlige forhold, kan ofte være langvarig og kompliceret, hvilket medvirker til en forholdsvis lang sagsbehandlingstid, i modsætning til mere almindelige byggesager, hvor dokumentationen er tilgængelig og mere entydig,” siger Svend Erik Pedersen, der ikke ønsker at udtale sig mere specifikt om dette, mens sagen er under behandling i forvaltningen.

Kommentarer

6 kommentarer om “Loven gælder ikke for alle”

 1. Lokalplanen gælder for alle. At nogen ikke overholder den, giver ikke andre ret til, at bryde den. Detailhandel er ikke tilladt i følge lokalplanen.
  At det er specielt synd for de virksomheder, der har valgt at placere deres virksomhed i området er svært at se.
  Deres handel påvirker jo også dem, der har valgt at bo i området. Det kan faktisk være til gene – og derfor skal al detailhandel stoppes. Hellere i dag end i morgen!

  Peter Mikkelsen
  Enhedslisten Rød

 2. Helge Larsen siger:

  Jeg er kommet på Islevdalsvej næsten hver dag i mange år. Overalt er der virksomheder, som sælger direkte til private. Bla. Jysk, Toys”R”Us, smørrebrødsforretning, grillbar, orientalske fødevarer, tankstation, trykkerier, lagersalg fra grossister, autoudstyr, vws, dyrefoder og udstyr, levende dyr fra internatet, o.m.a.. Alligevel vælger myndighederne nu helt urimeligt at kaste sig over et bageriudsalg og forbyder virksomheden at drive detailsalg.

  Det er på tide, at vi får taget et opgør med skrankepaverne og deres rigide regler, love og erhvervsfjendtlige holdninger.

  Med venlig hilsen

  Helge Larsen

  Vitalisten Helseshop
  Rødovre Centrum

 3. Allan Lohse siger:

  Suk suk….

  Endnu et bevis for at man modarbejder de private virksomheder.

  Mvh

  Allan Lohse

 4. Bilderberg siger:

  Peter Mikkelsen stop dit uforståelige kaudervælsk,fatter du ikke at islevdalsvej har været et centrum for handel i årevis uden at nogle har grebet ind,vil du så i din indskrænkede verden nu til at forbyde al handel til private??Så skal du fandme se forretningsdød i stor skala,i politikere,i er sommetider lidt for meget,i er til for at støtte det frie initiativ ikke bremse det,selvom du repræsenterer Enhedslisten, glem ikke det.

 5. John Atkins siger:

  Giv os i dag Det Daglige Brød….
  Jeg er en af dem der bor i et af de nærliggende sociale boligselskaber med rigtigt mange beboere, og jeg køber mit brød på Krogsbækvej 1. Hvis det er enhedslistens politik, at nedlægge en brødforretning, fordi en kapitalist på Krogsbækvej mangler plads til sit dollargrin, så har Peter Mikkelsen ærligt fortjent en skamstøtte. Der er i forvejen nedlagt et bageri på hjørnet af Nørrevangen og Islevbrovej, og der er nedlagt en købmand der bagte brød på Niels Finsens allé. Er det virkeligt nødvendigt at nedlægge flere arbejdspladser i Islev? Forretningen på Islev torv er også et konditori, så det er vel enhedslistens mening at vi bare kan æde kage, hvis vi ikke kan få brød. Skam dig, elendige kapitalistlakaj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top