Annonce


Politirapporten
politi-1_130309_BP.jpg
Foto: Arkiv
politi Læs sidste uges hændelser fra politirapporten her

Stak af efter vild biljagt
Det lykkedes natten til fredag en person at stikke af fra politiet efter en biljagt, der sluttede i Agerkær. Ifølge vores oplysninger startede biljagten på Randrupvej og gik over Damhus Boulevard, inden at den sluttede i Kærene tæt på broen over Avedøre Havnevej. Her lykkedes det føreren af løbe fra politiet, mens medpassageren blev tilbageholdt.

Husk kortet
En 35-årig mand fra København blev fredag formiddag stoppet i en personbil på Slotsherrensvej. Manden kørte uden gyldigt kørekort, og blev sigtet for dette. Første gang straffes kørsel uden førerret med 7.000 kroner i bøde. Anden gang koster det 8.500 kroner. Tredje gang er bøden 10.500 kroner plus at bilen kan konfiskeres.

Annonce

Mistanke om narkokørsel
Politiet valgte torsdag den 4. juni kl. 23.50 at standse en bilist på Roskildevej. Føreren, en 42-årig mand fra Frederiksberg, var frakendt sit kørekort, og samtidig skønnede politiet, at han var påvirket af euforiserende stoffer. Han blev derfor anholdt og kørt til politigården i Albertslund.

Ville snyde 91-årig kvinde
Sidste onsdag forsøgte en mandlig og en kvindelig tricktyv at snyde en 91-åriges kvinde i hendes hjem på Lucernevej. Kvinden skaffede sig adgang til boligen ved at udgive sig for at være fra hjemmeplejen, hvorimod manden forsøgte at komme ind i hjemmet ved at udgive sig for at være maler. På trods af at begge tricktyve kom ind i kvindens hjem, er der tilsyneladende ikke stjålet noget. Politiet modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelser i dagtimer på hverdage rettes til Lokal Efterforskning Øst på telefon 72 58 79 66. CV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top