Helte fra banken
dusør-politi-2.jpg
De to bankrådgivere Thomas Arno Jensen (tv) og Ferhat Özcan (th) fra Danske Bank i Rødovre Centrum, blev i torsdags hyldet for deres heltemodige indsats ved en dusøroverrækkelse på politistationen i Albertslund. Foto: Presse
dusør De to bankrådgivere Thomas Arno Jensen (tv) og Ferhat Özcan (th) fra Danske Bank i Rødovre Centrum, blev i torsdags hyldet for deres heltemodige indsats ved en dusøroverrækkelse på politistationen i Albertslund.

De to snarrådige bankansatte løb den 15. december sidste år efter en bankrøver, og på Tårnvbej lykkedes det dem at fange og tilbageholde bankrøveren indtil politiet ankom til stedet. Gerningsmanden, der viste sig at være en 33-årig mand fra lokalområdet, fik efterfølgende en straksdom på et års fængsel. På billedet får de to ansatte overrakt  en gave af politidirektør Kim Christiansen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top