Dannebrog strøg til top på Rødovre Gymnasium
studenter-2015-20.jpg
Iben, Newal, Olivia, Filip, Emil, August og Katrine viste gode samarbejds- evner, da Dannebrog skulle hejses mandag morgen på Rødovre Gymnasium. Foto: Red.
nye studenter Traditionen tro fik skolens første nybagte studenter æren af at hejse flaget i skolegården.

Gråvejr og sporadiske regnbyger så ikke ud til at påvirke årets første studenter på Rødovre Gymnasium. De gjorde hvad solen ikke kunne klare, og strålede op kap med deres nyerhvervede studenterhuer solidt plantet på deres kloge hoveder. I alt blev seks elever færdige med deres afsluttende eksamener kl. 9 i morges, og traditionen tro fik de derfor til opgave af hejse Dannebrog i skolegården.
“Jeg er bare super glad lige nu. Det er jo dét man har ventet på siden 1.g,” fortalte 20-årige Filip Dirchsen, der sluttede af med manér og scorede et 10-tal i sin afsluttede eksamen.
Han ved endnu ikke, hvad han skal studere, og i første omgang bliver det ikke uddannelse og lektier der kommer til at stå i første række.
“Jeg tager et sabbat år, hvor jeg blandt andet skal tre måneder til Asien med en kammerat,” fortæller han.

Team Danmark elev.
Rødovre Gymnasium er kendt for skolens sociale værdier, men det er også muligt for elever at kombinere elitesport og uddannelse. Ud over de seks traditionelle studenter, kunne 20-årige Iben Bergstein også lade sig fejre i mandags. Hun har dog siddet ét år længere på skolebænken, da hun som Team Danmark elev har taget sin studentereksamen på fire år.
“Jeg synes ikke, at det hele skulle gå op i sport, så derfor valgte jeg Rødovre. På den måde kunne jeg stadig holde fast i de sociale værdier,” fortæller Iben Bergstein, der til dagligt spiller badminton i Hvidovre.

studenter-2015-(36) studenter-2015-(8) studenter-2015-(24) studenter-2015-(29)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top