Annonce


Trængsel og alarm på kroen
liga.jpg
Damhuskroen får besøg af en lang række kunstnere på lørdag. L.I.G.A (billedet) er hovednavnet og trioen har netop vundet GAFFA-prisen 2014 som ‘Årets Nye Navn’. Foto: Presse
julefest Damhuskroen inviterer til et brag af en julefest på lørdag. MC Einar, L.I.G.A og Rockers By Choice deler scenen.

Der bliver med statsgaranti trængsel og alarm på Damhuskroen lørdag nat.
Den historiske kro inviterer i samarbejde med Radio Rødovre til et brag af en julefest med en række kunstnere fra de øverste hylder.
Arrangementet er et forsøg på at starte en ny juletradition i byen, fortæller initiativtager Riffi Haddaoui.
“Diverse julefrokoster og julearrangementer er overstået og det er dermed den sidste fest inden juledagene med familien og venner. Vi håber, at det her kan blive festen, hvor alle kan mødes til en god fest og ønske hinanden en god jul,” siger Riffi, der har samlet et slagkraftigt hold af kunstnere til festen på lørdag.
“Hvis det skal være en tradition, kan vi ligeså godt starte med et ordentligt brag,” lyder det fra den lokale DJ og radiovært, der får selskab på scenen af L.I.G.A, Josh & Alexander, MC Einar, DJ Chief One og Rockers By Choice.
“Drengene fra Amager er gået sammen igen, de kommer med masser af nostalgi og Old School Hip Hop,” siger Riffi.
Dørene åbner kl. 22.00 og festen varer indtil den lyse morgen. Aftenens hovednavn L.I.G.A forventes at gå på scenen kl. 00.30. Billetter forventes at kunne købes i døren, men ellers kan de købes på billetnet.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top