Annonce

Svømmebutik rider på Ironman-bølgen
svoemmespecialisten_001_011.jpg
im, Jens og Ricki indrømmer, at der godt kan blive snakket lige lovlig meget svømning og gode historier i Svømmespecialisten på Rødovrevej. Nu har de udvidet butikken med en etage. Foto: Brian Poulsen
erhverv Der hænger næsten lige så mange forskellige slags svømmebriller på væggen, som ejeren Ricki selv har haft guldmedaljer om halsen. Svømmespecialisten på Rødovrevej155 har fået vokseværk, så nu er der også latex og gummi i stueetagen.

Man kommer ikke tættere på duften af svømmehal uden at få våde tæer, end når man træder ind af døren til de nye lokaler i Svømmespecialisten.
Forretningen, der i 33 år har levet en halvhemmelig tilværelse, er nu kommet mere i kundernes øjenhøjde, da forretningen har udvidet og åbnet i stue-etagen.
“Vi rider på en bølge for tiden. Interessen for svømmeudstyr som eksempelvis våddragter og badetøj til professionelle. Det er en stor trend i tiden at gå op i sin krop og have det rigtige udstyr, når man gør det. Det kan vi mærke tydeligt i butikken, hvor der kommer mange kunder, som enten ved præcis, hvad de leder efter, eller har brug for rådgivning, siger en af indehaverne, Ricki Sørensen.
Er det rådgivning man er på udkig efter, kan ma nnæppe vælge et bedre sted at få stillet sin spørgelyst.

40 gange DM-guld
Ricki Sørensen ville få dårlig ryg, hvis han skulle have alle sine guldmedaljer på samtidig. 40 danske mesterskaber, EM-titler og triatlonsejre er det blevet til, ligesom han har Ironman i blodet og fungeret som coach for de allerbedste udøvere herhjemme.
“Det betyder utrolig meget, at man kan se hvad folk har brug for, og at man kan forklare fordelene og ulemperne ved de forskellige produkter og materialer,” understreger Ricki Sørensen.
“Men man behøver ikke at være elitesvømmer for at finde noget, der passer. Vi har også alle mulige almindelige svømmeting. Vi har faktisk alt, man skal bruge i svømmehallen eller swimmingpoolen,” lover han.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top