Annonce

Sponsor betaler RSIK andel
WEB_skudtraening_002_161214_BP.jpg
Skudtræningsanlægget placeres her. Foto: Brian Poulsen
ishockeyanlæg En unavngiven sponsor har givet 50.000 kroner til RSIK, så skudhallen kan komme i gang. ”Hallen skal gerne stå klar til juni,” siger RSIKs sportschef Jesper Duus, der har været med i projekteringen sammen med Rødovre Kommune.

Kommunalbestyrelsen havde først afsat 450.000 kroner til den nye skudtræningsanlæg, og i onsdags kunne vi i Rødovre Lokal Nyt fortælle, at nu er der endelig skred i projektet, men at RSIK selv måtte betale 50.000 kroner.

Læs også: Nyt liv i skudbane…

Annonce

”Det er rigtigt. Det endelig forslag endte på 650.000 kroner, og så skulle der spares, og i sidste ende endte vi på 500.000. Vi var villige til at betale de sidste 50.000 kroner, da vi har en sponsor, som har øremærket pengene til skudhallen. Hvor kommunen har sparet de sidste 100.000 kroner ved jeg ikke, men nu er vi bare glade for, at man kommer i gang med at bygge skudbanen,” siger Jesper Duus. Han fortsætter:

”Hallen skal gerne stå klar til juni, og den bliver bygget bag Rødovrehallen ved siden af den nuværende træbarak. Hvis hallen bliver som det forslag, jeg har set, bliver det en rigtig flot hal. Det er da stort det her, og nu ser jeg frem til første spadestik.”

Kommentarer

1 kommentar om “Sponsor betaler RSIK andel”

  1. Jan siger:

    Foreslår i bruger samme entreprenør som til løbebanen ved elstedvej og kunstgræsbanerne i espelunden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top