Annonce

Skal kradse 30 millioner ind
WEB_penge-roedovre_081107_B.jpg
Borgere og virksomheder skylder kommunen godt 30 millioner kroner. Foto: Arkiv
gæld Borgere og virksomheder skylder kommunen godt 30 millioner kroner. “Tallet skal bringes ned," siger Rødovre Kommunes økonomi- og personaledirektør, Nikolaj Weyser Mortensen.

Det ville lune godt i Rødovre Kommunes kassebeholdning, hvis byens borgere og virksomheder betalte deres udestående.
En opgørelse over Rødovre Kommunes restancer fra 2010 til 2014 viser, Rødovre Kommune helt præcist har 29,2 millioner kroner til gode.
Fra 2013 til 2014 blev der gnavet en million kroner af den samlede gæld, men i de kommende år skal der kradses endnu flere penge ind.
“Det er en umulig mission at få alle pengene tilbage i kommunekassen, men vi har en klar ambition om, at tallet skal bringes ned,” siger Nikolaj Weyser Mortensen.
En opgørelse over den kommunale restanceudvikling viser, at borgere på kontanthjælp til sammen skylder over ni millioner kroner.
“Det er ikke bekymrende tal, men det handler selvfølgelig om at have så lav restance som muligt. Helt konkret forsøger vi at lave afbetalingsordninger med borgere og virksomheder. Ellers har vi et godt samarbejde med SKAT, der står for en del af inddrivelsen,” siger Nikolaj Weyser Mortensen.

Kommentarer

1 kommentar om “Skal kradse 30 millioner ind”

  1. Torben Frandsen siger:

    Når vi nu snakker socialdemokratisk mismanagement, hvor fanden blev snerydningen af her i juledagene?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top