RSIK-målmand til Schweiz
WEB_Albert-Adamsen_09-08-14.jpg
Albert Adamsen under RSIKs Pro Goaltending Camp i august. Foto: Red.
ishockey RSIKs 15-årig målmandstalent Albert Adamsen har valgt at skifte til schweizisk ishockey, HC Ambri Piotta.

Valget kan umiddelbart virke overraskende, når en 15-årig knægt fra Rødovre vælger at skifte til schweizisk ishockey. Men det er faktisk ikke så overraskende, for målmandstræneren i HC Ambri Piotta er Michael Lawrence, der er et kendt ansigt hos mange danske ungdomsmålmænd og især målmænd i Rødovre, da han er manden bag Pro Goaltending Camp, der samarbejder med RSIK med Mighty Bulls målmand Sebastian Dahm i spidsen.

Albert Adamsen er, sammen med holdkammeraten i Rødovre William Rørth, to af Danmarks bedste målmænd for årgang ’99. Personligt har jeg ofte sammenlignet de to viljestærke og talentfulde keepere med Mikkel Bødker og Lars Eller, der også konkurrerede med hinanden og derfor løftede deres niveau i fællesskab.

I den schweiziske klub vil Adamsen blive trænet af Michael Lawrence, og så er schweizisk ungdomshockey generelt bedre og mere organiseret end dansk ungdomshockey, så Adamsen vil blive udfordret mere i kampene. Men formentlig ikke til træning for RSIK har temmelig stærke årgange omkring årgang ’99, som jeg tvivler på at HC Ambri Piottas U17 kan matche.

WEB_Albert Adamsen_02-02-14
Albert Adamsen får gode råd af Michael Lawrence under RSIKs Pro Goaltending Camp i
januar 2014.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top