Annonce

Rødovre ydmyget i semifinalen
floorball Hvidovre pokal-chokerede i Stadionhallen, da de sendte Rødovre ud med de ydmygende cifre 1-6.

Rødovre-Hvidovre 1-6 (0-1, 0-2, 1-3)
00:59 0-1 Rasmus Madsen
31:29 0-2 Stefan Hedorf (T. Jensen)
34:10 0-3 Patrick Nielsen (T. Jensen), pp1
44:16 0-4 Jakob Huge (P. Nielsen)
44:55 0-5 Rasmus Madsen
51:53 0-6 Stefan Hedorf (K. Eriksen)
60:00 1-6 Nicolai Jensen (M. Mathiasen), pp1

Udvisninger:
RFC: 3
Hvidovre: 3

Annonce

Gæsterne fra Hvidovre fik ellers en ønskestart, da Rasmus Madsen nappede bolden fra Nicolai Jensen, der havde fået en særdels skidt aflevering fra Brian Jensen. Så der gik ikke engang et minut før Hvidovres Rasmus Madsen havde præsteret, hvad mange VM ikke spillere ikke kunne – at score på verdens bedste målmand, Mike Trolle.

Der skulle gå godt tre minutter før RFC nærmede sig Hvidovre keeper Kasper Eriksens mål. Andreas Kleczewski fik overraskende meget plads midt i slottet, så han kunne vende rundt til et trækskud, men bolden suste forbi mål.

Langsomt overtog hjemmeholdet styringen mod et klogelig defensivt Hvidovre-mandskab, men gæsterne var ikke ufarlige. Pludselig blev Jakob Huge spillet helt fri, men han låste fuldstændig, så Mark Bek kunne nå retur og ekspedere bolden væk fra farezonen. Lidt senere var Anders Grønborg tæt på at loppe bolden i mål, men Rødovre slap for yderligere mål i mod.

Der var ikke meget plads i Hvidovres overbefolkede zone, men det var umuligt for Hvidovre, at holde hjemmeholdet fra chancer. Michael Mathiasen og Jannik Trolle var tæt på at kombinere sig igennem, Mark Bek havde et forsøg på stolpen, Trolle havde et godt gennembrud for at nævne nogle.

Men Hvidovre holdt flot stand, og kunne overraskende gå til pausen foran 0-1.

Det kørte ikke Hvidovre startede den anden periode i overtal, men gæsternes powerplay var ikke synderlig farligt. Den eneste afslutning fik Hvidovre, fordi Marko Krogsgaard, i boldbesiddelsen, faldt som bageste mand, så Hvidovre var to mand alene med Mike Trolle. Men skuddet blev overplaceret.

Men det var Hvidovre, som kom bedst ud til perioden, og i det tredje minut var Jakob Huge igen på spil. Denne gang måtte han se bolden prelle af på stolpen.

Der skulle gå seks minutter før Rødovre fremtvang en redning af Kasper Eriksen, men så kom der også to afslutninger på mål indenfor et halvt minut. Men spillet fungerede ikke for RFC i denne del af kampen, og hjemmeholdets spillere mistede langsomt fokus og gik over til enkeltmands præstationer. Guf for gæsterne.

Midtvejs i perioden havde Rødovre atter fundet de velkendte takter. Hurtigere spil, god bevægelighed uden bold og for første gang i kampen, begyndte hjemmeholdet at komme først på bolden. På dette tidspunkt i periode var Hvidovre fuldstændig nedspillet, men mens man ventede på en naturlig udligning, så slog VM-topscoren Stefan Hedorf til. Efter et frislag sendte han resolut bolden i mål.

I næste skift måtte samme Hedorf ud i to minutter. En udvisning som gæsternes tilskuere ikke var enige i, men heller ikke denne gang lykkedes det et utilfreds publikum at få ændret en dom.

Rødovres overtalsspil fungerede heller ikke denne gang. Der blev ganske simpelt spillet for langsomt, og den sædvanlige bevægelighed manglede. I stedet hoppede Hedorf fra udvisningspladsen ind på banen, nappede bolden og fik et frislag. Her valgte Michael Mathiasen at slendre ind foran bolden, hvilket blev takseret til en udvisning. Det efterfølgende frislag blev prompte udnyttet til en 0-3 scoring.

Thomas Jensen spillede på tværs af banen, og Patrick Nielsen sendte resolut bolden over i fjerneste hjørne.

Rødovre forsøgte at komme tilbage i perioden, men Hvidovre stod solidt på egen halvdel, og kom Rødovre endelig igennem, stod keeper Kasper Eriksen i vejen. Der lurede en kæmpe stor pokaloverraskelse.

Et skud to mål

Gik det godt for Hvidovre i de to første perioder, så lykkedes alt i de første fem minutter af 3. periode. Rødovre lagde hæsblæsende ude, men marginalerne var gæsterne. I stedet scorede Huge første gang Hvidovre var i boldbesiddelse på Rødovres halvdel. I en to mod en situation valgte Huge selv at sende bolden over i modsatte side.

40 sekunder senere kunne gæsternes publikum juble igen… og grine. For det var formentlig et af de mest besynderlige mål i pokalturneringens historie.

Hvidovre sendte igen bolden ud af farezonen i ingenmandsland, men det havde Rasmus Madsen læst, så han jagtede bolden i ’bagrummet’, mens Mike Trolle stormede frem. Han sparkede resolut og hårdt til bolden, der suste lige op i hovedet på Rasmus Madsen, der snak i gulvet med smerter, mens bolden hoppede stille og roligt ind i mål. Det er ikke hver dag, at man scorer med næsen!

Dermed havde Hvidovre scoret to mål på et skud i 3. periode.

Resten af perioden pressede Rødovre på for en scoring, og det brændte alvorligt på flere gange. Omvendt var Hvidovre giftige på de kontraangreb, som der blev plads til i Rødovres voldsomme satsning. Et af disse kontraangreb gav kampens næste scoring. Stefan Hedorf spurtede fra Rødvores to backer og udplacerede Mike Trolle. 0-6 – hvem havde lige spået det?

I det absolutte sidste sekund fik Rødovres Nicolai Jensen reduceret til 1-6.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top