Annonce

Nyt liv i skudbane
WEB_Skudtraening_004_161214_BP.jpg
Det er i dette område bag Rødovrehallen, at skudtræningsanlægget bliver sat op. Projektet er dog stadig ikke kommet så langt, at man ved, hvornår det første spadestik bliver taget. Foto: Brian Poulsen
ishockeyanlæg På det seneste kommunalbestyrelsesmøde kom der skred i ishockeyens skudtræningsanlæg. Men RSIK må til lommerne, og betaler selv 50.000 kroner før anlægget sættes i gang.

”Endelig,” fristes man til at skrive, for det budgetterede skudtræningsanlæg til Rødovre Ishockey, som man håbede stod klar til sommertræningen i 2014, har for nylig været oppe kommunalbestyrelsen. Det kan derfor tyde på, at der kommer skred i udviklingen.
Der har været et par årsager til at sagen har stået stille. Først og fremmest har man ikke kunnet finde en placering til anlægget, for det var for dyrt at placere hallen i jordvolden mellem Rødovrehallen og tennisanlægget. Det er selve flytningen af jorden, som koster en mindre formue.
Men nu ser det ud til, at der er fundet en løsning. Hallen, som bliver 75 m2, bliver placeret syd for Rødovrehallen – ud mod den lille 7-mands bane ved børnehaven Græshoppen. Selv skudbanen bliver 4 x 12 meter, hvilket svarer til en bredde som en halv face-off cirkel og en længde som er lige knapt en angrebszone fra den blå streg til baglinjen. Desuden bliver der et lille område til omklædning.

Læs også: Sponsor betaler RSIK del…

Gulvet bliver et specielt underlag af plast, som man kan stå på skøjter på. Derfor vil banen både kunne bruges til skud- og teknisk træning (stickhandling), men også til målmandstræning.
Ifølge referatet fra kommunalbestyrelsen har RSIK selv betalt 50.000 kroner til projektet, så den samlede udgift bliver på 500.000 kroner mod de først budgetterede 450.000 kroner. Hallen bliver en u-opvarmet stålhal med skudnet/sikkerhedsnet rundt om og op over banen.
Der er desværre stadig ikke fastsat en tidsplan, men håbet i RSIK er formentlig, at skudtræningsanlægget står klar til sommertræningen 2015, der starter efter påskeferien.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top