Annonce

Morten Bødskov er Michelin-manden
EP-valg-kenneth-christensen-berth_30609_BP.jpg
Dansk Folkepartis Kenneth Kristensen Berth (i midten) giver ikke meget for Morten Bødskovs møde om terrorforebyggelse i Kærene i forrige uge. Foto: Arkiv
debat Morten Bødskov har diskuteret radikalisering i Rødovre for nylig - og det blev omtalt i Rødovre Lokal Nyt den 10. december. Ved mødet stillede Bødskov borgerne i udsigt, at "de, der rekrutterer unge til hellig krig skal straffes hårdt og om muligt udvises af Danmark". Det lyder da fantastisk, men Bødskov gjorde ikke noget ved det, mens han var justitsminister.

I stedet havde han travlt med at opfinde kreative historier, der skulle forhindre Pia Kjærsgaard i at besøge Christiania sammen med Retsudvalget.
I Danmark har vi en organisation, Hizb ut-Tahrir, som

har opfordret til at slå danske soldater ihjel i Afghanistan, slå danske jøder ihjel og slå danske politikere ihjel. Vi har en Grundlov, der kræver, at foreninger, der virker ved vold, skal opløses. Men vi havde en justitsminister, der på trods af sine løfter om hårde straffe og udvisning af personer, der rekrutterer til hellig krig, heller ikke gjorde noget ved Hizb ut-Tahrir.

Annonce

Gjorde intet
Morten Bødskov gjorde heller ikke noget ved Grimhøjmoskéen i Brabrand, hvor en stor del af de herboende muslimer, som drog til Syrien, er blevet rekrutteret.
Nu er regeringen og Morten Bødskov pludselig blevet uhyre optaget af at forhindre radikale muslimer i at rejse ud af landet for at kæmpe sammen med Islamisk Stat i Syrien og Irak. Jeg er mere optaget af at forhindre dem i at komme tilbage til Danmark. Deltager man på Islamisk Stats side i kampene i Irak og Syrien, så skal ens opholdstilladelse i Danmark inddrages, og er man blevet dansk statsborger, må statsborgerskabet fratages vedkommende.

Varm luft
Morten Bødskov er god til at spille med musklerne, men kigger man nærmere efter, viser det sig, at det er Michelin-manden man står over for. Meget varm luft – men få muskler.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top