Annonce

Legendarisk besøg i vente
John-Mayall.jpg
Han har spillet sammen med Mick Fleetwood og Erc Clapton. Til efteråret står 81-årige John Mayall alene på scenen i Viften. Foto: Cristina Arrigoni
koncert Den britiske legende John Mayall har 81 år på bagen, men det forhindrer ham ikke i at turnere Verden rundt. Billetsalget til næste efterårs koncert i Viften er begyndt.

Kulturhuset Viften har med egne ord gjort lidt af et scoop.
Til næste efterår besøger multiinstrumentalisten John Mayall Viften i forbindelse med touren ‘Hands That Play The Blues 2015’. Viften er det eneste spillested på Sjælland, der kan præsentere den britiske legende og det er stort, fortæller Viftens eventkoordinator, Kévin Olivier Johansen.
“Der er ingen tvivl om, at det er et scoop, at vi har fået ham til Rødovre. Han er et kæmpe navn,” siger Kévin Olivier Johansen om koncerten, som altså først finder sted til september næste år. Billetsalget er dog allerede skudt i gang.
“Vi forventer, at koncerten bliver udsolgt og har sat billetterne til salg nu, da det kunne være en kærkommen julegave,” siger Kévin Olivier Johansen.

John, hvem
For lægmanden vil navnet John Mayall nok ikke få de musikalske klokker til at ringe, men Kévin Olivier Johansen understreger, at John er en sand legende i Blues-kredse.
I starten af 1960’erne dannede han gruppen John Mayall and the Bluesbreakers som brød igennem i 1966 med albummet ‘Bluesbreakers with Eric Clapton’.
Kort tid efter forlod Eric Clapton og Jack Bruce gruppen for at danne Cream og sidenhen har Mayall som orkesterleder udklækket en stjernerække af instrumentalister:
Peter Green, John McVie og Mick Fleetwood dannede Fleetwood Mac, Andy Fraser dannede Free og Mick Taylor kom med i Rolling Stones i 1969.
“Disse navne taler for sig selv, og derfor er vi stolte over at kunne præsentere ham i Viften,” udtaler Kévin Olivier Johansen. John Mayall turnerer nu i eget navn og spiller sin eneste koncert på Sjælland i Viften lørdag den 19. september. Billetter kan købes via viften.dk

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top