Annonce

Keep an eye on: Matias Lassen
matias-lassen_RMB-herlev_006_190914_BP.jpg
ishockey Hvis du er ishockeyfanatiker, bør du holde godt øje med Matias Lassen. Det gør NHL Central Scouting i hvert fald, når Danmarks U20 landshold spiller finale mod USA.

Når der i aften kl. 21.30 dansk tid spilles finale i World Junior A Challenge mod USA, er det med tre Rødovre Mighty Bulls spillere på isen.

Det er Christian Mieritz, Emil Møller Rasmussen og Matias Lassen, de to sidstnævnte deler den danske førsteplads for flest assister med to hver.

Annonce

NHL Central Scouting har siden 1975 vurderet, hvorledes spillere uden for det nordamerikanske ligasystem kan gøre sig gældende i NHL.

De beskriver Matias Lassen som en kraftfuld skøjter, der har en god størrelse og styrke. På isen spiller han med fysisk stor tilstedeværelse, og holder spillet simpelt med pucken. Han tager ansvar på holdet, og er meget effektiv i en-mod-en situationer.

USA vandt ligesom Danmark deres gruppe og besejrede Canada West med 7-1 i semifinalen.

Danske Nikolaj Ehlers har været turneringens helt store profil. Han topper målscorer- og pointlisten. Vejen til dansk guld går gennem ham og kædekammeraterne, Mads Eller og Patrick Bjørkstrand.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top