Annonce

Kampen om grundskylden
roedovre-kommune_03_260312_.jpg
Borgerne i Rødovre betaler mere end deres naboer i grundskyld. Alligevel mener SF, at det er ren valgretorik, når Konservative siger, at de vil sænke den. Foto: Arkiv
grundskyld Det bliver dyrere og dyrere at bo i Rødovre, hvor ejendomsskatten er steget med mere end 4000 kroner siden 2012. Næste år bliver endnu dyrere.

En anderledes julehilsen bliver i denne uge omdelt i Rødovres postkasser. Konservatives folketingskandidat Rasmus Jarlov og gruppeformand Kim Drejer Nielsen råber vagt i gevær. Ifølge dem kan din julehygge nemlig være i fare.
“Hvert år bliver det dyrere og dyrere at bo i Rødovre. Allerede nu må pensionister gå fra hus og hjem på grund af stigninger i skatter, gebyrer og afgifter. Det er nu vi må gøre noget ved det,” lyder det fra Rasmus Jarlov.

Behandles i Folketinget
Han lover, at lavere grundskyld er en af de ting han vil kæmpe hårdest for, hvis han bliver valgt i 2015, hvor der samtidig skal forhandles om grundskylden i Folketinget.
“Det er mange penge for almindelige mennesker. Og det er penge som vi i forvejen har betalt skat af. Det er simpelthen ikke rimeligt.” siger Rasmus Jarlov.
“Det er mange penge for almindelige mennesker. Og det er penge som vi i forvejen har betalt skat af. Det er simpelthen ikke rimeligt.” slutter Rasmus Jarlov.
“Men det er en gammel traver hevet frem i anledning af det forestående valg,” kritiserer formand for Teknik- og Miljøudvalget, Svend Erik Pedersen (F).
Ansvar. Han anerkender, at en uændret grundskyldspromille betyder ekstra udgifter for boligejerne.
Hvor store udgifter afhænger af den enkelte grunds vurdering. Det var disse forudsætninger, der lå til grund for den aftale mellem KL og regeringen om 0-vækst i kommunerne, som blev indgået før sommerferien, og derfor er det ren retorik at slå sig op på lavere grundskyld, mener Svend Erik Pedersen.
“De borgerlige nævner ofte deres ønske om at reducere skatten. Dette er ren opportunisme, så længe de ikke samtidig klart præciserer, hvordan de vil dække det indtægtstab staten eller kommunerne får herved. Det er ganske enkelt uansvarligt. Jeg håber ikke at dette tegner niveauet for den kommende valgkamp til Folketinget,” siger han og tilføjer:
“Vi har set det før, også her i Rødovre, at de borgerlige lover skattelettelser uden at påvise en finansiering, der kan dække indtægtstabet.”

Annonce
Kommentarer

2 kommentarer om “Kampen om grundskylden”

 1. Torben Frandsen siger:

  En gammel traver, Ja, men det bliver problemet jo ikke mindre af.

  Vi er efterhånden en del borgere i Rødovre, som overvejer at hive teltpælene op. Vi er borgere der passer vores arbejde, betaler vores skat, laver glade og sunde børn og tager aktivt del i vores lokalområde.

  Det er os som trækker det økonomiske læs, og det gør vi gerne uden at nogen behøver at takke os for det. Men vi vil ikke have at der drives rovdrift på os.

  Det er der nok et par socialister der har svært ved at sætte sig ind i, men hvis I ikke indser at det er sådan at verden hænger sammen, får I snart svært ved at få finansieret jeres alternative teater.

  Så respekter venligst os som kan bidrage til fællesskabet.

 2. Peter Michael Jensen siger:

  Hej alle i der igennem statens og kommunernes abnorme skatte udskrivninger bidrager over evne til dette overdrevne socialistiske barnepige samfund.

  Der findes snart ikke den borger eller virksomhed som ikke på én eller anden måde har hænderne nede i vores alles statskasse for således og herigennem, at skabe et ubekymret og behageligt eksistens grundlag med baggrund heraf.

  Hvorfor i alverden bliver i ved med at stemme socialisterne, og det der er værre, til magten. Hvorfor ??

  Forstår i da ikke, alle jer der kan og vil bidrage til dette samfund, at vejen ud af skatte tyranniet går igennem de borgerlige, og især Venstre.

  Svend Erik Pedersen (SF) ser ingen problemer i dette skatte diktatur, der kan man bare se.

  Alle de der kan og vil rykker ikke bare teltpælene op fra Rødovre kommune men helt ud af landet hvor de skaber succes for dem selv og langt hen af vejen også for deres omgivelser.

  Resultatet af dette undertrykkende skattetyranni er, at alt omkring os bliver kedeligt og fattigt udkants leverpostej styret af kedelige, fantasi og initiativ løse æggemadder hvis eneste løsningsmodeller er endnu højere skatter.

  Socialist Danmark fordeler ikke længere velstand de fordeler fattigdom og deres mål er, at gøre os alle lige fattige og lige kedelige. Det er deres forståelse af retfærdighed.

  Den socialistiske retfærdighed består i, at vi alle skal være lige fattige så ingen på den måde kan føle sig uretfærdigt behandlet.

  Dvs. at hvis din nabo har lidt mere end dig skal du som borger igennem din stemmeret sørge for, at din nabo aflevere det han mere, og som du har ondt af, til staten/kommunen og herigennem videre til dig.

  Din nabo må hverken eje eller være i besiddelse af noget du ikke har, det er både forbudt og strafbart.

  PM Jensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top