Annonce

Ineffektive RMB sænket af Rungsted
RMB-aalborg_010_271114_BP.jpg
ishockey Fredag aften blev der delt tidlige julegaver ud i Rødovre Skøjte Arena. Det var rigmændene fra Rungsted, der fik tre point i gave-sokken.

Rødovre Mighty Bulls vs. Rungsted Ishockey: 3-0 (0-0, 0-2, 0-1)
28:37 0-1 Carlo Finucci (Lauris Bajarun)
33:26 0-2 Adam Estoclet
59:41 0-3 Adam Estoclet

Udvisninger, RMB: 5x2min, RI: 5x2min.
Skud: 31-37 (8-14, 16-7, 13-10)
Tilskuere: 1437

Annonce

Rungsted vandt rivalopgøret med 3-0. Kampen var uhyre vigtig for begge mandskaber, der sammen med Herlev og Aalborg kæmper om de nederste tre pladser i slutspillet.

Klarskov hævdede sin uskyld, efter hans karantæne idømmelse for ’kicking’ mod en Herning-spiller, en uskyld dommernes disciplinærudvalg tilsluttede sig. Derfor var kaptajnen på plads i Frederikshavnerkæden, der desuden tæller Højbjerg-tvillingerne.

Foruden de 3 U-20 landsholdsspillere, og den langtidsskadede Martin Aage Nielsen, var alle mand klar til Sjællands største rivalopgør.

Begge mandskaber lagde nervøst fra land. Rødovre var hurtigst ude af starthullerne, men Rungsted spillede sig lynhurtigt ind i kampen, hvor deres overtag tvang Rødovre til at tage et par udvisninger.

Marco Illemann sneg en puck på stolpen, men derfra tog Rungsted over. Først scorede Carlo Finucci på en retur, dernæst udbyggede Adam Estoclet let og elegant Rungsted-føringen til 2-0.

Dahm blev taget af isen i kampens døende minutter, hvilket betød at Estoclet scorede mål nummer to i tomt mål.

60 minutters ishockey, 37 afslutninger og adskillige store chancer, men alligevel intet Rødovre-mål. Kampen sluttede 2-0 til Rungested Ishockey, der nu blot er to point bag Rødovre.

Sjældent har der været så mange slikkede fyre i Rødovre Skøjte Arena. Slikhår eller ej, Rungsted tog tre point med til Nordsjælland.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top