Annonce

I denne søde juletid!
christian-chrummer_01_08111.jpg

Christian Christensen, der til daglig har en fast humoristisk klumme her i avisen.

Christian Christensen er 'Christian Chrummer' i Rødovre Lokal Nyt Foto: Arkiv
chrumme Jeg har lige været en tur på Strøget. Jeg husker jo min barndom, når min Mormor tog mig ved hånden og førte mig gennem Københavns gader fra den ene mekaniske juleudstilling til den anden.

Jeg stod med åben mund og så på toget fyldt med glade nisser, en syngende julemand og smilende rensdyr som nikkede med hovederne. Magasin, Daell’s varehus og Illums.

Den tid er så forsvundet måtte jeg erkende. Nu var der en letpåklædt mannequindukke med kaninhoved og frækt lingeri som stod ved en barstol fyldt med Playboy magasiner og et par ”50 Shades of Grey” bøger. I det næste vindue var der en flok mekaniske rotter som dansede om en stripperstang med en knaldrød BH i poterne. For ikke at nævne det sidste vindue jeg så, hvor der sad en kulsort bamse med gagball i munden med jernkæder omkring skridtet og klap for øjet!

Annonce

For dem som ikke ved hvad en gagball er, så kan jeg oplyse at det nærmest er at betegne som en billard-kugle med en strop omkring, som man så har i munden når man dyrker sex. I må ikke spørge mig hvordan den ide opstod. Jeg tænker på en pattegris med æble i munden, men hvornår det skulle være en pirrende seksuel nydelse, er forbigået min opmærksomhed.

Hvad fanden sker der? Er det hvad Københavns Handelsstadsforening kunne komme op med? HO HO HO Glædelig Jul – og en finger i rektum!

Jeg kan godt huske, at jeg som teenager fandt Magasin’s Julekatalogs yderste interessant. Især siderne med smukke piger i pirrende lingeri. Men det er lige som om, at Magasin lige har taget deres undertøjs-drømme 10 skridt videre.

Det er lidt mærkværdigt at se, at i disse tider hvor dyre-sex i den grad er på dagsordenen, så er det netop kaniner, rotter og bamser i et sexorgie, som er blevet et jule-udstillings-hit

Jeg synes ikke jeg er sippet, men jeg ser ikke lige den dybere sammenhæng mellem Jul og sex og da slet ikke jul og dyresex. Jeg fik ganske vist ”50 Shades of Grey” i julegave for et par år siden. Men efter at have læst halvdelen af den første bog, besluttede jeg mig for at porno skal ses på nettet.

Men det er jo rigtig nok, at Julen er tiden for at få ønsker opfyldt. Jeg ønsker jer alle en glædelig Jul, og må I få alle jeres ønsker opfyldt – om det så er ønsker om gagballs, kaniner og dansende stripper-rotter!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top