Annonce

Gør det ondt, er det sjovt!
christian-chrummer_01_08111.jpg

Christian Christensen, der til daglig har en fast humoristisk klumme her i avisen.

Christian Christensen er 'Christian Chrummer' i Rødovre Lokal Nyt Foto: Arkiv
chrumme Jeg har lige været til julefrokost. Og det var - som min kone kalder det - et sand studie af en flok gibbonabe-hanner.

Jeg blev tidligt på aftenen gjort opmærksom på, at t-shirt under skjorten var forbudt. Jeg forstod ikke konceptet, men nu forholder det sig sådan, at I en gibbonabe-flok af hanner, så retter man bare ind.
En time senere fik jeg så besked på, at knappe den øverste knap op. For hver klokketime der gik, skulle man så knappe en knap op. Da klokken så var omkring 0100, så gik alle mænd rundt med skjorten knappet op ned til navlen. Jeg forstod ikke hvorfor, men jeg tror det er fordi man ikke længere går med slips og derfor ikke kunne sætte slipset op i panden.
Ikke en eneste kvinde var med på spøgen, men efter nærmere eftertanke tror jeg heller ikke at de blev spurgt eller at gibbonabe-flokken var interesseret.
Nu fortsatte spøgen. Flokken begyndte at rive brysthår af hinandens brystkasser! I må ikke spørger mig HVORFOR, men for fanden i helvede hvor gør det ondt.
Men sjovt nok, så var der ikke et ondt ord mellem gibbon-hannerne. Man sætter sig bare ikke ned og lamme-kritisere chefen, når begge parter sidder med skjorten knappet op til navlen. Det bliver bare ikke særligt alvorligt, vel?
Der er bare det der med drenge, at gør det ondt, er det sjovt. PUNKTUM. Et svirp i røven med et vådt håndklæde i svømmehallen ER bare sjovt, hvis man så er så heldig at ramme den sagesløse lige på højre testikel – så bryder man humor-skalaen. Selv den tilskadekomne må grine – trods smerten. Bare tanken om, at det også kunne ske for en anden end en selv er OGSÅ sjovt.
Jeg har ALDRIG været i pigernes omklædningsrum, man jeg har aldrig hørt om kvinder der kommer ud med røde striber på ballerne eller ømme brystvorter efter adskillige “sherif-stjerner”. Jeg HAR der i mod set piger komme grædende ud fra omklædningsrummet, fordi andre tøser har TALT dårligt om pigens røv og bryster.
Det er godt at mænd ikke kan gøre hinanden gravide. Det ville de ikke kunne styre. Det ville bare voldtage hinanden, blot for 9 måneder senere at kunne grine af offeret, når han ligger med presse-veer på 7. time. Se DET er sjovt!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top