Annonce

Forsvarsværket holdt
RH_herrer-Ydun_009_141214_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen
håndbold Det blev en sikker sejr til Rødovres håndboldherrer, der byggede deres sejr på et solidt forsvar.

Rødovre HK–BK Ydun 27-22 (14-12)
Rødovre HK:                                                              BK Ydun:
Simon Lindholdt                         8 mål                  Jacob Vermuth                           6 mål
Frederik Orby                              6 mål                  Magnus Svensson                     3 mål
Nicklas Mittet                              5 mål                  Mathias Svendsgaard               3 mål
Lasse Johansen                           3 mål                  Christjan Aaes                            3 mål
Jonas Orby                                    2 mål
Jacob Bønnelykke                      2 mål
Mathias Petersen                      1 mål

Udvisninger:
Rødovre 2
BK Ydun  1

Annonce

Sidste uges nederlag til FIF efterlod Rødovres håndboldherrer på en kritisk placering i rækkens nederste del. Dagens modstander, BK Ydun fra Frederiksberg, deler den tvivlsomme ære med en halvsløj placering sammen med hjemmeholdet, hvor begge mandskaber har spillet sig til otte point.

Udfaldet af kampens resultat har derfor stor betydning for begge hold, hvis der skal holdes kontakt med det i øvrigt store midterfelt i rækken, bestående af seks hold.

Hjemmeholdet havde forstået alvoren, og kom bedst fra start. Efter seks minutters spil havde værterne bragt sig foran 6-3 og 3-måls føringen holdt til midt i halvlegen, hvor stillingen var 10-7, men et par tekniske fejl blev udnyttet af gæsterne til at reducere til stillingen 11-10 med syv minutter tilbage af halvlegen.

I de sidste minutter blev det 12-10 ved Lasse Johansen, Nicklas Mittet gjorde det til 13-11 med et flot energimål, inden Jacob Bønnelykke gjorde det til 14-12, som var halvlegsstillingen.

Hjemmeholdet kom bedst ud til anden halvleg, og ved stillingen 15-13 fik Nicklas Mittet 2 minutters udvisning. Med en spiller i undertal gjorde Simon Lindholdt og Frederik Orby det til 17-13. Gæsterne havde problemer med at spille sig til scoringsmuligheder, og et stærkt spillende Rødovreforsvar forhindrede modstanderen i at score i 10 minutter, før der blev reduceret til 19-14, men snart efter havde Frederik Orby og Lasse Johansen øget hjemmeholdets føring til 21-14. Det var midt i 2. halvleg, og det så svært ud for gæsterne.

Søren Lindholdt knækkede gæsternes håb
Tre Ydun scoringer i træk ændrede stillingen til 21-17, og der resterede tolv minutter, men så tog Simon Lindholdt fat. Med tre scoringer bragte han Rødovre 24-17 ni minutter før slutfløjt. Gæsterne kom imidlertid tilbage og fik reduceret til 24-20, men med endnu en Simon Lindholdt scoring blev det til 25-20 seks minutter før tid, og det afgjorde i realiteten kampen.

På scoringer af Nicklas Mittet og Jacob Bønnelykke blev det 27-20. Rødovre spillede de sidste minutter af kampen uden målmand, og med syv markspillere. Det gav gæsterne et par nemme scoringer til slutresultatet 27-22.

Hjemmeholdet spillede en god kamp, og der var en god vilje på holdet. Forsvaret stod godt gennem hele kampen, og angrebet gav ofte gæsternes forsvar problemer. En fuldt fortjent sejr, og to vigtige point på kontoen, der igen gav kontakt til det store midterfelt.

Herrernes næste kamp spilles søndag den 4. januar klokken 15 mod Sydhavsøerne i Rødbyhavn Sportshal. Næste hjemmekamp er søndag den 11. januar klokken 14:30 mod Holte IF.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top