Nordjyske kvinder for stærke
RH_damer-roskilde_003_210914_BP.jpg
håndbold Det var en god indsats af Rødovres håndbolddamer, trods nederlag, da de var i Frederikshavn og spillede mod oprykningsaspiranterne fra Vendsyssel.

Vendsyssel Håndbold–Rødovre Håndbold 23-20 (14-8)
Udvisninger:
Vendsyssel Håndbold    0
Rødovre Håndbold         1
414 tilskuere

Rødovre:                                                                                      Vendsyssel Håndbold:

Annonce

Louisa Mittet                               4 mål                                            Cicilie Thomsen                           5 mål
Trine Holm Sevel                        3 mål                                            Ditte Aaen                                    4 mål
Louise Brønnum                         3 mål
Rebekka Sejdenfaden               2 mål
Emilie Tautoft                              2 mål
Christina Damm Hamann        2 mål
Julie Frilund Jacobsen              1 mål
Simone Dillon                              1 mål
Sofie Amalie Olsen                    1 mål
Emilie Løvendorf                       1 mål

Rødovres håndbolddamer var lørdag på besøg i Frederikshavn for at møde Vendsyssel Håndbold, som forventes, at blive et af de absolutte tophold i 1. division.

Rødovres træner Michael Nielsen så kampen mod Vendsyssel som en prøve på sit eget holds styrke, dels efter den lange transporttid og dels kampens værdi mod et af rækkens stærkeste hold.
”Resultatmæssigt var det fint nok, men set over hele kampen fik vi ikke scoret på de mange oplagte chancer vi tilspillede os, heraf to misbrugte straffekast. Havde vi bare scoret på halvdelen af vores chancer, så ville der ikke være tvivl om sejren,” sagde Rødovretræneren. Han fortsætter om den svære udekamp:
”Vi kom bedst fra start, og Vendsyssel tog timeout efter to minutter, da vi var foran 2-0. Efterfølgende havde vi, som nævnt, de mange scoringsmuligheder, som vi desværre ikke fik udnyttet, hvilket jeg stadig er ærgerlig over.”
”Vi var lidt uheldige de sidste fire minutter af 1. halvleg, hvor vi begik nogle tekniske fejl, som Vendsyssel effektivt udnyttede, og så spillede sig fra 10-8 til halvlegsstillingen 14-8. Der blev kampen i realiteten afgjort,” mener Rødovre træneren.

Forsvar stod stærkt Med en kedelig afslutning på de første 30 minutter lå der en mental svær opgaver for trænerduoen i pausen.
”Vi blev enige om i pausen, at vi slog en streg i sandet, gik ud til 2. halvleg og spillede uden at forholde os til scoringstavlen. Vores forsvar stod stærkt hele kampen, og Vendsyssel havde svært ved at komme til muligheder. Selvom vi vandt 2. halvleg, var det svært at vende kampen” sagde Michael Nielsen.

Der var flere positive tilkendegivelser om holdets indsats efter kampen, og RHs trænerteam var også tilfreds med holdets indstilling, hvor der blev vist gejst og god vilje.

Debutant
Rødovre gav, til kampen mod Vendsyssel, debut til Emilie Løvendorf, som sidste sæson spillede for Ajax.
”Emilie, der spillede i RH som ungdomsspiller, fik en meget fin debut. Emilie er en klar styrkelse af vores forsvar, som vi helt sikkert vil få glæde af,” siger en tilfreds træner.

RH’s damer har nu to ugers turneringsfri.
”Der skal vi holde pause,” siger Michael Nielsen. Han uddyber:
”Vi har haft en hård og koncentreret opstart, så nu trænger spillerne til at få et hvil. Vi mødes til træning på tirsdag, hvor vi evaluerer kampen mod Vendsyssel, herefter er der en uges pause, så spillerne kan lade op og være klar til kamp mod Bjerringbro,” slutter Michael Nielsen.

Kampen mod Bjerringbro er søndag den 19. oktober hjemme i Rødovre Stadionhal. Jyderne ligger nummer fire med to point foran RH. I denne weekend tabte Bjerringbro til Roskilde, som RH besejrede for nylig.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top