Er prostitution et serviceerhverv
bordel-islev.jpg
Over alt i Rødovre er det muligt at finde hurtigt frem til et bordel. Snart også her på Niels Frederiksens Allé i Islev. Nu vil viceborgmesteren have politiet til at blande sig, inden der åbner flere. Foto: Red.
her bor et bordel Viceborgmester vil stoppe bordelåbning med kreativ lovforståelse.

Fra Niels Frederiksens Allé i Nord til Damhustorvet i Syd er det muligt at købe sig til sex.
Selvom det er ulovligt at tjene penge på, at andre har sex for penge, findes der adskillelige bordeller i Rødovre.
Snart kan der også blive tændt røde lygter på Niels Frederiksens Allé, men ikke hvis det står til naboerne, der har forsøgt at få lokalpolitikere til at forhindre åbningen.
“Jeg forstår ikke, hvorfor politiet ikke lukker de bordeller. Alle ved, at de er der, men det hører ikke hjemme i vores by, slet ikke i vores villakvarterer, hvor der er børn. Desværre er det lidt den samme diskussion som med rockerborgene, for hvilke lovgivningsmidler har vi at bruge som lokalpolitikere,” siger viceborgmester Jan Kongebro (A).
Han vil i første omgang kigge lokalplanen igennem for at se, om der er hjælp at hente der.
“Hvis ikke området er udlagt til det, man kan kalde ‘serviceerhverv, kan vi måske stoppe det med et forbud, og ellers må vi bede politiet om snart at gribe til handling,” siger Jan Kongebro til naboerne.

Generer ingen
 Andre steder i Rødovre, hvor der i årevis er blevet tjent vandrette penge, trækker naboerne bare på skuldrene.
“Vi bemærker ikke så meget, at det er et bordel, der ligger på hjørnet. Der er ikke heftig trafik eller folk, der kommer på besøg og ser anderledes ud. I grundejerforeningen har vi ikke modtaget nogle klager, og der er heller ikke nogen, der har drøftet problemet på generalforsamlingen,” forklarer Jann Larsen, der er formand for en grundejerforening, der huser mere end ét bordel.
“Grundejerforeningen er ikke en politiorganisation. Det er ikke noget, vi skal blande os i. Vi har det princip, at hvis en nabo søger om byggetilladelse, sender kommunen en nabohøring ud. Den bliver sendt til grundejerforeningen, og hvis naboerne ikke har nogle bemærkninger, har bestyrelsen heller ikke. Sådan er det også i denne sag,” understreger han.
Det har trods flere forsøg ikke været muligt at få en kommentar fra Københavns Vestegns Politi.Kommentarer

1 kommentar om “Er prostitution et serviceerhverv”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top